Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

Guides, tips & tricks til iPhone & iPad

Vi har samlet en lang række guides, tips og tricks som kan være brugbare på et eller andet tidspunkt i din iPhone eller iPads levetid. Artiklerne bygger på de typiske problemer vi oplever i vores daglige virke som reparatør af netop disse enheder. Med nedenstående guides, tips og tricks håber vi, at vi kan hjælpe dig til at løse dine problemer eller forstå din iPhone og iPad bedre end du gør i dag.

Sidder du med et problem, som du bare ikke kan løse, og ingen af vores guides eller tricks herunder kan hjælpe dig, skal du naturligvis være velkommen til at kontakte os. Vi ser gerne du sender en mail med de problemer du måtte have, så skal vi se om det ikke er muligt at løse. Du skal også være velkommen forbi vores servicecenter i Herlev, hvor vi personligt kan gennemgå de problemer du oplever, og herefter guide dig igennem hvordan du løser disse. På den måde er du også bedre klædt på til næste gang, du måtte støde på problemer med din iPhone eller iPad.

Fjern “Find my iPhone” fra din enhed

Når du eksempelvis skal sælge din iPhone eller iPad er det nødvendigt, at du slår “Find my iPhone” fra. Gør du det ikke, kan den nye ejer ikke aktivere enheden og dermed er enheden ubrugelig.

Læs guiden ➜

Hvilken model er min iPhone / iPad?

Skal du sælge eller have repareret din iPhone eller iPad, og ved du ikke hvilken model du egentlig har? Så har vi lavet en smart “modelfinder”, der fortæller dig det ved blot at indtaste 4 cifre.

Find din model ➜

iPhone batteri springer i procent

Oplever du også at dit iPhone batteri springer i procent? Det kan være din iPhone ud ved 25%, men når du tilslutter laderen, tænder enheden op igen med det samme, men på 35%.

Bliv klogere på dit batteri ➜

Sådan oplader du din iPhone korrekt

Sådan oplader du din iPhone korrekt

Er du i tvivl om hvordan du får det bedste ud af dit iPhone batteri? Vi gør dig klogere på hvordan du oplader din iPhone korrekt, for at opnå den længste batterilevetid på dit batteri.

Læs guiden ➜

Hvad skal jeg gøre før jeg sælger min iPhone eller iPad?

Inden du skal sælge eller give din iPhone videre til en anden, er der visse ting du skal gøre – både i forhold til at fjerne dit gamle indhold, men også at gøre den klar til den næste bruger.

Dette skal du gøre ➜

Min iPhone har fået vand, hvad skal jeg gøre?

Har din iPhone været udsat for vand og påtænker du lige nu, at lægge den i ris? Så vent lidt! Vi har lavet en guide til hvad du kan gøre med din væskeskadede iPhone, som ikke inkluderer ris-retter.

Red din iPhone ➜

Ingen lyd ved opkald på iPhone 7 & 7 Plus

Oplever du ligesom så mange andre, at der ingen lyd er under opkald i din iPhone 7 eller 7 Plus, så finder du forklaringen her. Kort fortalt kender Apple til problemet, men ønsker ikke at udbedre fejlen.

Læs mere om problemet ➜

Vigtig besked om skærm – Apples monopol

Har du fået skiftet skærm på din iPhone 11 eller nyere model og får du pludselig denne besked: “Kan ikke bekræfte, at denne iPhone har en ægte Apple-skærm.”? Så lad os forklare hvorfor.

Læs mere om Apples vigtige besked ➜

Back to Top