Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

Fjern “Find My iPhone” fra din iPhone eller iPad

Når du skal sælge din iPhone eller iPad, er det vigtigt at du får slået “Find My iPhone” fra. Hvis ikke dette er slået fra, kan den næste ejer ikke få adgang til de funktioner på enheden der kræver et Apple-ID. Prøver man at nulstille enheden uden “Find My iPhone” er slået fra, kan man ligeledes ikke få adgang til enheden, da den blot vil bede om koden til det pågældende Apple-ID ved opstart. Altså er det meget vigtigt, at du før et salg sørger for at få slået “Find My iPhone” fra på din enhed.

Back to Top