Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

iPhone 12 Pro Bagcover reparation

iPhone 12 Pro Bagcover reparation

Reparation Pris
iPhone 12 Pro Bagcover inkl. ramme – Original Apple Kommer snart

Har du smadret bagcoveret på din iPhone 12 Pro og er du nu træt af at få glasskår i fingrene eller gider du bare ikke kigge på et revnet glas længere? Så lad os udføre en bagcover reparation på din 12 Pro.

Vi udskifter ikke blot glasset på bagsiden af din iPhone 12 Pro. Dette gør vi ikke af flere årsager, som du blive klogere på længere nede på siden. Derimod udskifter vi hele rammen, som inkluderer glasset på bagsiden, trådløs oplader, knapper på siden og naturligvis hele aluminiumskonstruktionen.

Det vigtigste for os er at vores reparation lever 100% op til Apples standard. Netop derfor benytter vi os udelukkende af et originalt bagcover til din iPhone 12 Pro.

Se øvrige priser på reparation af iPhone 12 Pro ➜

 

Derfor udskifter vi bagcover inkl. ramme og ikke KUN glasset!

Apple har gjort sig stor umage da de har konstrueret bagcoveret på din iPhone 12 Pro for at opnå en utrolig lækker finish, men også en høj grad af tæthed. Og det er netop de to ting vi ikke vil gå på kompromis med i udskiftning af bagcover på din iPhone 12 Pro.

Vi oplever desværre flere reparatører som kun udskifter glasset, ved at skære det gamle glas ud af rammen og lime et nyt glas på. Dog er det nye glas blandt andet født med en større udskæring til kameraet, da det ellers ikke kan sættes nedover.

Det er nemlig således, at det originale glas sidder under kameraets krans, og har altså en mindre udskæring end selve kameraet. Dette betyder ligeledes, at det nye glas IKKE er originalt, da Apple naturligvis ikke producerer glas med en større kameraudskæring.

Derudover er det originale glas limet på rammen med en meget kraftig lim – nærmest hård som cement – lagt i en helt nøjagtig bane, således det ikke løber ind i telefonen eller udover kanten og samtidig slutter fuldstændig tæt. Ved at fjerne denne og lime et nyt glas på, er der høj risiko for at limen enten løber ind i telefonen, sætter sig på rammen eller ikke slutter tæt, hvilket resulterer i at glasset går løst efter tid, som det ses længere nede på siden.

Vi håber at det med førnævnte oplysninger derfor står klart hvorfor vi ikke ønsker at reparere på denne måde, men kun vil udskifte bagcover inkl. ramme i sin originale udgave. At gøre det på den forkerte måde kan i vores optik have store konsekvenser for din iPhone 12 Pro, hvilket er en situation vi hverken ønsker at sætte dig eller din kære iPhone 12 Pro i.

Har du yderligere spørgsmål? Kontakt os ➜

 


Hurtig reparation

Reparationer af iPhones samt Samsung er i 9 ud af 10 tilfælde løst samme dag, mens iPads altid er klar den efterfølgende dag. Fyn og Jylland op til fem hverdage.


Originale reservedele

Når vi udfører en reparation med originale reservedele gøres dette efter alle kunstens regler. Vi forringer altså ikke kvaliteten af din iPhone, når du vælger denne reparation.


Grade A+ reservedele

En Grade A+ skærm er produceret af en anden skærmproducent end Apple og du kan derfor opleve et lidt andet udtryk i farve og kvalitet – dog er prisen markant billigere!


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Back to Top