Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

iPhone 12 Pro Batteriskift

iPhone 12 Pro Batteriskift

Reparation Pris
iPhone 12 Pro Batteriskift Kommer snart

Er du efterhånden træt af at din iPhone 12 Pro ikke længere holder strøm, går pludseligt ud eller springer rundt i batteriprocenten? Så kunne dette godt være et tegn på, at din iPhone 12 Pro trænger til et batteriskift.

Vi skifter hver dag adskillige batterier – ikke kun i iPhone 12 Pro, men i stort set alle iPhones. Batterier er nemlig forbrugsvarer, som helt naturligt bliver mindre effektive med tiden, i takt med at de oplades og drænes dag efter dag.

Med et nyt batteri får du igen den fulde batterikapacitet tilbage i din iPhone 12 Pro, således du slipper for at rende rundt med en power bank eller tvunget til konstant at være i nærheden af en stikkontakt. Læs længere nede på siden hvordan du kan se tilstanden på dit batteri og hvordan du skal oplade dit batteri for at opnå den bedste levetid.

Se øvrige priser på reparation af iPhone 12 Pro ➜

 

Hvordan skal jeg oplade min iPhone?

Det helt store spørgsmål er, hvordan du skal oplade dit batteri i din iPhone. Skal du lade batteriet løbe helt tør, før du genoplader til 100%? Må man “sjatlade”? Kan man lade telefonen blive i opladeren, selvom den er fuldt opladt? Grunden til forviringen skyldes blandt andet de mange forskellige batterityper, som har hver sin måde at fungere på.

Når det kommer til Lithium-Ion (Li-ion) batterier, som der netop sidder i din iPhone, så undgå helst at lade den løbe helt tør, men lad det heller ikke helt op til 100%. Batteriet har det nemlig bedst i spændet 40-80%, hvor der er mindst belastning på cellerne. Lader du din iPhone løbe helt tør for strøm og derefter oplader til 100%, så stresser du batteriet mere end hvad godt er, hvilket i den grad forkorter batterilevetiden.

Så forsøg så vidt det er muligt, at holde dit batteri mellem 40 og 80%, og undgå helst at lade det komme under 20%, hvor også en advarsel vil komme frem på din iPhone og batteriindikatoren skifte til farven rød. Eksperter anbefaler, at du kun laver én fuld opladning fra 0 til 100% batteriopladning en gang om måneden – dette kalibrerer batteriet.

Læs mere om opladning af din iPhone ➜

Hvordan tjekker jeg mit batteri?

Ved lanceringen af iOS 11.4, så vi første gang at iPhone SE, iPhone 6 og nyere modeller selv kunne fortælle om batteriets tilstand – dog kun som en beta-version. Senere, i iOS 12, er dette dog blivet en retvisende og gennemtestet funktion. Du finder batteritilstanden ved at gå i Indstillinger -> Batteri -> Batteritilstand.

Her fremgår det først og fremmest hvordan maksimumkapaciteten har det – altså den maksimale lagring af strøm i forhold til nystanden. Denne alene fortæller dog ikke om batteriet har deciderede fejl. Her skal du en smule længere ned på siden, hvor der vil fremgå hvordan batteriet yder. Typisk vil der her stå: Batteriet leverer normal maksimal ydeevne i øjeblikket.

Har dit batteri problemer, vil du i stedet se teksten “Denne iPhone blev uventet afbrudt, fordi batteriet ikke kunne levere den nødvendige maksimale ydeevne.” Eller “Batteriets tilstand er væsentligt forringet.” Det vil i begge tilfælde give god mening at skifte batteriet.

Har du allerede fået skiftet batteri i din iPhone og der nu står følgende: “Denne iPhone kan ikke bestemme batteritilstanden,” så vil batteriet højst sandsynligt være uoriginalt og din iPhone kan derfor ikke fortælle dig om batteriets tilstand.

 


Hurtig reparation

Reparationer af iPhones samt Samsung er i 9 ud af 10 tilfælde løst samme dag, mens iPads altid er klar den efterfølgende dag. Fyn og Jylland op til fem hverdage.


Originale reservedele

Når vi udfører en reparation med originale reservedele gøres dette efter alle kunstens regler. Vi forringer altså ikke kvaliteten af din iPhone, når du vælger denne reparation.


Grade A+ reservedele

En Grade A+ skærm er produceret af en anden skærmproducent end Apple og du kan derfor opleve et lidt andet udtryk i farve og kvalitet – dog er prisen markant billigere!


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Back to Top