Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

iPhone 12 Pro Skærm reparation

iPhone 12 Pro Skærm reparation

Reparation Pris
iPhone 12 Pro Skærm – Original Apple 2.499 kr.
iPhone 12 Pro Skærm – Grade A+ Kommer snart

Har du smadret skærmen på din iPhone 12 Pro og er du nu træt af at få glasskår i fingrene eller gider du bare ikke kigge på et revnet glas længere? Så lad os udføre en skærm reparation på din iPhone 12 Pro.

Hos os har du to valgmuligheder, når uheldet har været ude og skærmen på din iPhone 12 Pro skal skiftes. Dette er valget mellem en original Apple skærm og en billigere Grade A+ skærm.

Uanset hvilken skærm du vælger, har du naturligvis 2 års garanti på reparationen. Læs mere om forskellen på de to typer skærme længere nede.

Se øvrige priser på reparation af iPhone 12 Pro ➜

 

Hvad er forskellen på Original og Grade A+?

Den originale skærm kræver ingen yderligere introduktion, idet det er præcis den samme type skærm som din iPhone er født med fra fabrikken. Dermed er der ingen kvalitetsforskelle at nævne ved valget af den originale skærm.

Vælger du derimod en Grade A+ skærm reparation, har vi her at gøre med en skærm som ikke er produceret for eller af Apple, men som er fabrikeret af producenter som udelukkende producerer skærme og andre reservedele til reparationer. Du vil derfor også kunne opleve at denne skærm har et andet udtryk end den originale Apple skærm.

En Grade A+ skærm har oftest en anden type glas, som er hærdet i en mindre grad, en mere blålig tone i sin farvegengivelse og en lavere lysstyrke. Derudover forekommer det (oftest) på de nyere iPhones, at touch-følsomheden kan være en smule mindre sensitiv. Dog er dette ikke ensbetydende med at skærmen er dårligere end den originale, ligesom mange af vores kunder ikke selv kan se forskellen før de bliver gjort opmærksom på den. Men man skal naturligvis have for øje, at man ikke skal forvente at få den originale skærmoplevelse til den halve pris.

Uanset hvilken skærm du vælger, giver vi naturligivis 2 års garanti på skærmen og sikrer os samtidig at reparationen bliver udført med den største kærlighed til håndværket.

Ofte stillede spørgsmål ved skærm reparation?

Slettes indholdet på min iPhone ved reparation af skærmen?
Nej. Vi hverken tilgår eller sletter dit indhold ved en skærm reparation på din iPhone 12 Pro. Vi tester blot basale funktioner i din iPhone før og efter skærmskift, hvormed vi sikrer os, at ingen funktioner er berørt af reparationen.

Hvorfor er det så dyrt? Det er jo bare et stykke glas!
Vi forstår godt, at det kan virke som mange penge, når det blot er glasset som er smadret. Men det er ikke blot glasset vi skifter ved en skærmreparation. Vi skifter hele skærmpanelet – LCD (Det der viser billedet på skærmen), touch-panelet (Det lag der registrerer din fingers berøring af glasset), samt glasset og rammen som hæftes ned i selve telefonen.

Er der garanti på reparationen?
Uanset hvilken skærm du vælger giver vi naturligivis 2 års garanti på denne. Garantien omfatter eventuelle produktfejl på skærmen, som heldigvis meget sjældent opstår. Garantien dækker dog ikke selvforskyldte skader, såsom revner i glasset, et trykket LCD-panel eller væskeskader.

Har du yderligere spørgsmål? Kontakt os ➜

 


Hurtig reparation

Reparationer af iPhones samt Samsung er i 9 ud af 10 tilfælde løst samme dag, mens iPads altid er klar den efterfølgende dag. Fyn og Jylland op til fem hverdage.


Originale reservedele

Når vi udfører en reparation med originale reservedele gøres dette efter alle kunstens regler. Vi forringer altså ikke kvaliteten af din iPhone, når du vælger denne reparation.


Grade A+ reservedele

En Grade A+ skærm er produceret af en anden skærmproducent end Apple og du kan derfor opleve et lidt andet udtryk i farve og kvalitet – dog er prisen markant billigere!


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Back to Top