Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

iPhone 4S Reparation & Service

iphone-4s-reparation-miphone

Reparation Pris
iPhone 4S Skærm – Original Apple 799 kr.
iPhone 4S Skærm – Grade A+ 399 kr.
iPhone 4S Batteri 399 kr.
iPhone 4S Bundstik / Mikrofon 399 kr.
iPhone 4S Bundhøjtaler 399 kr.
iPhone 4S Ørehøjtaler 399 kr.
iPhone 4S Kamera 399 kr.
iPhone 4S Homeknap 399 kr.
iPhone 4S Tænd & sluk knap 399 kr.
iPhone 4S Volumeknap / Muteknap / Jackstik 399 kr.
iPhone 4S Diagnose og fejlfinding (bortfalder ved reparation) 399 kr.

Reparation af iPhone 4S

Har din iPhone 4S været ude for et uheld og trænger til en reparation, så kan vi hos MiPhone med sikkerhed hjælpe dig. Vi er eksperter i reparation af iPhone 4S og kan løse alt fra en smadret skærm til udskiftning af batteri. Vi bruger udelukkende originale reservedele i vores reparationer, hvorfor vi uden at tøve kan give 2 års garanti på alle reparationer.

Via et netværk af mere end 40 indleveringssteder landet over, kan vi tilbyde dig, at reparere din iPhone 4S på vores eget værksted eller gennem Apple. Ved at vælge en reparation af din iPhone 4S på vores eget værksted, som er beliggende i Herlev, oplever du en hurtig og bekvem service, hvor din enhed hurtigt er på dupperne igen. Vælger du at lade os reparere din enhed igennem Apple, er der oftest et par forhold der skal tages samt en længere reparationstid.

Uanset hvilken løsning du vælger, står vi inden for vores produkt og du kan altid være sikker på en god oplevelse. Vi ved om nogen hvor svært det kan være at undvære sin iPhone 4S, hvorfor vi altid bestræber os på at levere den bedste og hurtigste service i Danmark. Netop af denne grund har vi et bredt netværk af butikker spredt ud over hele landet, hvor du trygt kan indlevere din defekte iPhone 4S til reparation.

Har du spørgsmål til en reparation af din iPhone 4S, eller står den ønskede reparation ikke på listen, skal du være velkommen til at kontakte os ➜

Sælg din iPhone 4S

Ønsker du ikke at få repareret din iPhone 4S, kan du i stedet vælge at sælge den til os. Det er super nemt og du slipper for at skulle bøvle med kræsne købere, der vil mødes på ubelejlige tidspunkter og prutte om prisen.

saelg-din-gamle-nye-defekte-iphone

Se prisen på din iPhone


Hurtig reparation

Reparationer af iPhones samt Samsung er i 9 ud af 10 tilfælde løst samme dag, mens iPads altid er klar den efterfølgende dag. Fyn og Jylland op til fem hverdage.


Originale reservedele

Når vi udfører en reparation med originale reservedele gøres dette efter alle kunstens regler. Vi forringer altså ikke kvaliteten af din iPhone, når du vælger denne reparation.


Grade A+ reservedele

En Grade A+ skærm er produceret af en anden skærmproducent end Apple og du kan derfor opleve et lidt andet udtryk i farve og kvalitet – dog er prisen markant billigere!


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Back to Top