Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

Reparation af iPhone og iPad Aalborg

Hos MiPhone tilbyder vi reparation af iPhone og iPad i Aalborg, ved at du trygt kan sende din iPhone XiPhone 8 PlusiPhone 8iPhone 7 PlusiPhone 7iPhone SEiPhone 6S PlusiPhone 6SiPhone 6 PlusiPhone 6iPhone 5SiPhone 5CiPhone 5iPhone 4S eller iPhone 4 til reparation hos os i dag, og have den retur igen inden for blot 2-3 hverdage.

Tilsender du en iPad Air 2iPad AiriPad mini 3iPad mini RetinaiPad miniiPad 4iPad 3 eller iPad 2 til reparation hos os i dag, har du den retur igen inden for blot 4-5 hverdage. Den længere reparationstid skyldes, at vi vil sikre os at limen som skærmen sidder fast med, får lov til at hærde inden du igen får den retur.

Du skal blot oprette din reparation her på siden, hvorefter du vil modtage en pakkelabel, som du kan bruge til at sende din iPhone eller iPad med. Herefter vil dit defekte Apple-produkt blive sendt til vores værksted i Herlev, hvor vi med originale reservedele reparerer dit produkt. Efter endt reparation sender vi din enhed retur, og kvitterer naturligvis med 2 års garanti.

Indsend din enhed

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Adresse (skal udfyldes)

Vælg dit produkt

Fejlbeskrivelse - husk adangskode til enheden

Reparation af iPhone, iPad & Samsung

Er uheldet ude og har du smadret skærmen på din iPhone, iPad eller Samsung? Så fortvivl ej! Hos MiPhone betragter vi os selv som lidt af nogle nørder, men på den gode måde. Vi har mange års erfaring og ved præcis hvad der skal til for at udføre en ordentlig reparation – uanset om der er tale om en knust skærm, et batteriskift eller måske noget helt tredje. Vi bruger udelukkende originale reservedele og vores faglige niveau er i en klasse for sig selv, hvorfor vi med god samvittighed kan kalde os eksperter på området. Vælg herunder om du ønsker reparation af din iPhone, iPad eller Samsung. Du vil herefter få muligheden for at se prisen på reparationen af netop din enhed.

Derfor ser vi os selv, som Danmarks bedste!


Danmarks største

Sammenligner vi MiPhone med de andre reparatører på markedet, er vi “by far” de bedst dækkene med over 30 butikker spredt over hele landet.


Hurtig reparation

Reparationer af iPhones samt Samsung er i 9 ud af 10 tilfælde løst samme dag, mens iPads altid er klar den efterfølgende dag. Fyn og Jylland op til fem hverdage.


Originale reservedele

De to vigtigste ting i vores virksomhed er kvaliteten af reservedele og kvaliteten af vores håndværk. Begge dele har vi endnu ikke set nogen anden reparatør gøre bedre.


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Back to Top