Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

DA MANGE I DISSE DAGE ARBEJDER HJEMMEFRA GRUNDET COVID-19, TILBYDER VI GRATIS AT HENTE OG BRINGE DIN DEFEKTE IPHONE, IPAD ELLER SAMSUNG.

Servicen gælder for alle i hovedstadsområdet og er som sagt uden tillæg af kørselsgebyr eller andet. Prisen du finder på hjemmesiden, er prisen du betaler når din enhed leveres retur, som i øvrigt kun sker med vores egne chauffører. I de fleste tilfælde vil vi kunne have din iPhone retur igen indenfor blot 2-3 timer. Såfremt du har en defekt iPad, vil vi altid have denne klar den efterfølgende dag.

Vi følger naturligvis alle sundhedsstyrelsen råd når det kommer til håndtering af din defekte enhed. Vores chauffører og teknikere er udstyret med håndsprit, som flittigt benyttes inden håndtering af kunders iPhones, iPads eller Samsung-enheder. Ydermere desinficeres enhederne efter endt reparation og pakkes i bobbelplast uden berøring. På den måde undgår vi også smittespredning via dit nyreparerede produkt.

Du skal naturligvis også være velkommen til at indlevere din defekte enhed på vores værksted i Herlev, som stadig fungerer fuldstændig som det plejer. Her tager vi ligeledes de samme forholdsregler. Vores indleveringssteder, som IKKE ligger i et center, er også åbne for indlevering.

BESTIL EN REPARATION

Ring til os
70 22 00 10

Send os en mail
info@miphone.dk

Vi glæder os til at betjene dig

VÆLG DIN MODEL HERUNDER OG SE PRISEN PÅ DIN REPARATION

Back to Top