Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

iPad Reparation

Hos MiPhone er vi specialister i alle former for iPad reparation – uanset om der er tale om en defekt skærm, knapper der ikke virker eller kamera der ikke længere vil tage billeder. Vi bruger kun originale reservedele og giver selvfølgelig 2 års garanti på alle reparationer. Hos alle vores butikker på Sjælland kan du indlevere din iPad til reparation i dag og afhente denne igen i morgen, mens vores butikker på Fyn og i Jylland sørger for, at din iPad er tilbage igen inden for blot 5 hverdage.

Vælg herunder hvilken iPad du skal have repareret ved at klikke på den ønskede model. Finder du ikke priser på den reparation eller model du søger, skal du være velkommen til at kontakte os. Er du iøvrigt i tvivl om hvilken model du skal have repareret, kan finde hjælp til dette her →

iPad reparation hos MiPhone v2

VÆLG DIN IPAD HERUNDER FOR AT SE PRISER PÅ REPARATIONER


Danmarks største

Sammenligner vi MiPhone med de andre reparatører på markedet, er vi “by far” de bedst dækkene med over 30 butikker spredt over hele landet.


Hurtig reparation

Reparationer af iPhones samt Samsung er i 9 ud af 10 tilfælde løst samme dag, mens iPads altid er klar den efterfølgende dag. Fyn og Jylland op til fem hverdage.


Originale reservedele

De to vigtigste ting i vores virksomhed er kvaliteten af reservedele og kvaliteten af vores håndværk. Begge dele har vi endnu ikke set nogen anden reparatør gøre bedre.


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Udpluk af vores tilfredse kunder

Kom ind fra gaden med en smadret iphone skærm, forlod MiPhone 20 minutter efter, med en ny skærm og funktionsdygtig Iphone, Fantastisk oplevelse.
Martin Ishøi
Jeg er godt tilfreds med min mobil efter at den har været på besøg der. Fik den lavet på Nørrebro, hvor at jeg fandt ud af at de havde stjålet et par ting inde i min mobil, men da jeg så kom og afleverede den hos Miphone fik jeg det hele fikset. Har tabt min mobil flere gange, og den har ikke fået en eneste ridse efter.
Anna Sailegtim
God og hurtig betjening. Jeg havde smadret skærmen på min telefon og det værste ved, at skulle have repareret den er, at man skal vente dage på at få den igen. Jeg fik min telefon tilbage på under en time! Det ser man ikke andre steder. Jeg ville anbefalde dem til hver en tid..
Simone Hansen
Back to Top