Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

iPad mini 3 skærm reparation

Reparation Pris
iPad mini 3 Glas + Touch 1.199 kr.
iPad mini 3 LCD Display 999 kr.

Har du smadret skærmen på din iPad mini 3 og er du blevet træt af at få glasskår i fingrene eller gider du bare ikke kigge på et revnet glas længere? Så lad os udføre en skærm reparation på din iPad mini 3.

En skærm reparation på en iPad mini 3 stiller store krav til os som reparatør, hvilket du kan læse mere om længere nede, men takket være originale reservedele og mange års erfaring, kan vi med god samvittighed give 2 års garanti.

Se øvrige priser på reparation af iPad mini 3 ➜

 

Reparation af iPads kræver godt håndværk

Vi gør os stor umage når vi skifter skærmen på din iPad mini 3, hvorfor reparationen også oftest tager lidt længere tid end eksempelvis en iPhone reparation. Dette skyldes primært opbygningen af en iPad, hvor skærmen ikke er skruet fast, som vi kender det fra iPhones, men derimod limet fast til alurammen.

Efter at have opvarmet skærmen til en temperatur hvor limen giver slip, skal denne forsigtigt afmonteres. Derefter skal rammen rengøres for gamle lim-rester, små glasskår og gøres klar til den nye skærm. Dette er en vigtig og tidskrævende del af reparationen, som sikrer at den nye skærm kan sidde ordentligt fast og der ligeledes ikke ligger gamle glasskår og gør skade på interne komponenter, såsom bundkort, batteri eller skærmen.

Anden del af reparation består i montering af den nye skærm. Med forarbejdet i orden, skal den nye skærm limes fast til rammen, hvorefter den får lov til at ligge i spænd i 8-12 timer. Dette sker for at sikre limen får lov til at hærde, således skærmen ikke efter få måneders brug pludselig begynder at slippe rammen.

Det er ud fra ovenstående arbejdsprocedure at vi oftest skal bruge din iPad mini 3 til skærm reparation i 24 timer – altså fra dag til dag. Dog betyder den lidt længere reparationstid også, at vi med god samvittighed kan give 2 års garanti på reparationen.

Ofte stillede spørgsmål ved iPad reparation?

Slettes indholdet på min iPad ved reparation af skærmen?
Nej. Vi hverken tilgår eller sletter dit indhold ved en skærm reparation på din iPad mini 3. Vi tester blot basale funktioner i din iPad før og efter skærmskift, hvormed vi sikrer os, at ingen funktioner er berørt af reparationen. Dog anbefaler vi altid, at man har en sikkerhedskopi af sit indhold inden en reparation.

Hvorfor er det så dyrt? Det er jo bare et stykke glas!
Vi forstår godt, at det kan virke som mange penge, når det blot er glasset som er smadret, men som så meget andet hænger pris og kvalitet oftest sammen. På nyere iPads sidder glas, touchpanel og LCD display i et samlet skærmpanel, hvor det hele udskiftes, selvom det kun er glasses som er revnet. Derudover tager reparationen ikke blot 20 minutter, men kræver flere arbejdstimer og et godt håndværk.

Er der garanti på reparationen?
Vi giver naturligivis 2 års garanti på reparationen af skærmen. Garantien omfatter eventuelle produktfejl på skærmen, som måtte opstå i garantiperioden, men som heldigvis meget sjældent opstår. Garantien dækker dog ikke selvforskyldte skader, såsom revner i glasset, et trykket LCD-panel eller væskeskader.

Har du yderligere spørgsmål? Kontakt os ➜

 


Hurtig reparation

Reparationer af iPhones samt Samsung er i 9 ud af 10 tilfælde løst samme dag, mens iPads altid er klar den efterfølgende dag. Fyn og Jylland op til fem hverdage.


Originale reservedele

Når vi udfører en reparation med originale reservedele gøres dette efter alle kunstens regler. Vi forringer altså ikke kvaliteten af din iPhone, når du vælger denne reparation.


Grade A+ reservedele

En Grade A+ skærm er produceret af en anden skærmproducent end Apple og du kan derfor opleve et lidt andet udtryk i farve og kvalitet – dog er prisen markant billigere!


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Back to Top