Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

iPad Pro 9.7″ Reparation & Service

iPad Pro 9 7 tommer reparation

Reparation Pris
iPad Pro 9.7″ Skærm 2.499 kr.
iPad Pro 9.7″ Bundhøjtaler 999 kr.
iPad Pro 9.7″ Homeknap 999 kr.
iPad Pro 9.7″ Kamera 999 kr.
iPad Pro 9.7″ Jackstik 999 kr.
iPad Pro 9.7″ Volumeknap / Tænd-sluk 999 kr.
iPad Pro 9.7″ 4G/WiFi antenne 999 kr.
iPad Pro 9.7″ Diagnose og fejlfinding (bortfalder ved reparation) 399 kr.
iPad Pro 9.7″ SWAP – Ombyt til ny via Apple** 4.299 kr.

** SWAP forudsætter at der ikke er foretaget uautoriseret indgreb eller gjort brug af uautoriserede reservedele eller totalskade. SWAP-enheden er en fabriksny enhed.

Reparation af iPad Pro 9.7″

Har din iPad Pro 9.7″ været ude for et uheld og trænger til en reparation, så kan vi hos MiPhone med sikkerhed hjælpe dig. Vi er eksperter i reparation af iPad Pro 9.7″ og kan løse alt fra en smadret skærm til udskiftning ladefunktion. Vi bruger udelukkende originale reservedele i vores reparationer, hvorfor vi uden at tøve kan give 2 års garanti på alle reparationer.

Hos mere end 40 samarbejdspartnere landet over kan du trygt indlevere din iPad Pro 9.7″ til reparation. Reparationen vil efterfølgende blive udført på vores professionelle og sikrede værksted i Herlev, hvor det også er muligt at henvende sig direkte uden tidsbestilling. Viser det sig, at din iPad Pro 9.7″ er mere beskadiget end det kan svare sig at reparere, kan vi tilbyde dig at ombytte din enhed til en ny hos Apple, som oftest er en mere økonomisk rigtig løsning.

Uanset hvilken løsning du vælger, står vi inden for vores produkt og du kan altid være sikker på en god oplevelse. Vi ved om nogen hvor svært det kan være at undvære sin iPad Pro 9.7″, hvorfor vi altid bestræber os på at levere den bedste og hurtigste service i Danmark. Netop af denne grund har vi et bredt netværk af butikker spredt ud over hele landet, hvor du trygt kan indlevere din defekte iPad Pro 9.7″ til reparation.

Har du spørgsmål til en reparation af din iPad Pro 9.7″, eller står den ønskede reparation ikke på listen, skal du være velkommen til at kontakte os ➜

Sælg din iPad Pro 9.7″

Ønsker du ikke at få repareret din iPad Pro 9.7″, kan du i stedet vælge at sælge den til os. Det er super nemt og du slipper for at skulle bøvle med kræsne købere, der vil mødes på ubelejlige tidspunkter og prutte om prisen.

saelg-din-gamle-nye-defekte-ipad

Få et tilbud på din iPad


Danmarks største

Sammenligner vi MiPhone med de andre reparatører på markedet, er vi “by far” de bedst dækkene med over 30 butikker spredt over hele landet.


Hurtig reparation

Reparationer af iPhones samt Samsung er i 9 ud af 10 tilfælde løst samme dag, mens iPads altid er klar den efterfølgende dag. Fyn og Jylland op til fem hverdage.


Originale reservedele

De to vigtigste ting i vores virksomhed er kvaliteten af reservedele og kvaliteten af vores håndværk. Begge dele har vi endnu ikke set nogen anden reparatør gøre bedre.


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Back to Top