Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

Samsung Galaxy Reparation

Hos MiPhone er vi specialister i alle former for Samsung Galaxy reparation, både når det kommer til Samsung Galaxy Note 20, Note 10+, Note 10, Note 9, S20, S20 Plus, S20 Ultra, S10 Plus, S10, S10E, S9 Plus, S9, S8 Plus, S8, A80, A70 og A50. Vi bruger kun originale reservedele og giver selvfølgelig 2 års garanti på alle reparationer. Hos alle vores butikker på Sjælland tilbyder vi reparation af din iPhone indenfor 1-2 hverdage, mens vores butikker på Fyn og i Jylland sørger for, at din iPhone er tilbage igen inden for blot 4-5 hverdage.

Vælg herunder om det er en Samsung Galaxy Note 20, Note 10+, Note 10, Note 9, S20 Plus, S20 Ultra, S20, S10 Plus, S10, S10E, S9 Plus, S9, S8 Plus, S8, A80, A70 eller A50 du skal have repareret ved at klikke på modellen.

Er din model ikke på listen, skal du være velkomment til at kontakte os for en pris på netop din model.

VÆLG DIN SAMSUNG HERUNDER FOR AT SE PRISER PÅ REPARATIONER


Danmarks største

Sammenligner vi MiPhone med de andre reparatører på markedet, er vi “by far” de bedst dækkene med over 30 butikker spredt over hele landet.


Hurtig reparation

Reparation af Samsung Galaxy smartphones er typisk klaret indenfor 1-2 hverdage. Du vil derfor ikke skulle undvære din Samsung Galaxy i længere tid end højst nødvendigt.


Originale reservedele

De to vigtigste ting i vores virksomhed er kvaliteten af reservedele og kvaliteten af vores håndværk. Begge dele har vi endnu ikke set nogen anden reparatør gøre bedre.


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Udpluk af vores tilfredse kunder

Kom ind fra gaden med en smadret iphone skærm, forlod MiPhone 20 minutter efter, med en ny skærm og funktionsdygtig Iphone, Fantastisk oplevelse.
Martin Ishøi
Jeg er godt tilfreds med min mobil efter at den har været på besøg der. Fik den lavet på Nørrebro, hvor at jeg fandt ud af at de havde stjålet et par ting inde i min mobil, men da jeg så kom og afleverede den hos Miphone fik jeg det hele fikset. Har tabt min mobil flere gange, og den har ikke fået en eneste ridse efter.
Anna Sailegtim
God og hurtig betjening. Jeg havde smadret skærmen på min telefon og det værste ved, at skulle have repareret den er, at man skal vente dage på at få den igen. Jeg fik min telefon tilbage på under en time! Det ser man ikke andre steder. Jeg ville anbefalde dem til hver en tid..
Simone Hansen
Back to Top