Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

Samsung Galaxy Reparation

Hos MiPhone tilbyder vi via vores autoriserede samarbejdspartner reparationer af nyere Samsung Galaxy modeller, herunder Galaxy Note 8, Galaxy S9+, Galaxy S9, Galaxy S8+, Galaxy S8, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6 Edge og Galaxy S6. Der bruger kun originale reservedele og gives naturligvis 2 års garanti på alle reparationer. Foruden garantien på reparationen, bevarer du ligeledes din fabriksgaranti på enheden.

Vælg herunder om det er en Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S9+, Galaxy S9, Galaxy S8+, Galaxy S8, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6 Edge eller Galaxy S6. du skal have repareret ved at klikke på modellen.

Autoriseret Samsung reparation

Når du går til MiPhone med din defekte Samsung Galaxy smartphone, repareres den hos vores autoriserede samarbejdspartner, hvormed du bevarer samtidig din fabriksgaranti på enheden. Dette gør du fordi din enhed repareres underlagt Samsungs strenge krav til reparationer, og samtidig kun bruges Samsungs egne reservedele. Har din Samsung Galaxy vandtætte egenskaber, bevares disse også, således din enhed ikke er dårligere stillet efter en reparation.

Alle Samsung Galaxy modeller der går gennem os, testes grundigt før og efter en reparation, hvormed vi sikrer os, at din Samsung smartphone virker 100% når den forlader vores værksted. Dette er blot endnu en grund til at lade din Samsung Galaxy gå gennem os. Foruden at bevare din fabriksgaranti, gives der naturligvis også 2 års garanti på selve reparationen.


Danmarks største

Sammenligner vi MiPhone med de andre reparatører på markedet, er vi “by far” de bedst dækkene med over 30 butikker spredt over hele landet.


Hurtig reparation

Reparation af Samsung Galaxy smartphones klares i 9 ud af 10 tilfælde samme dag. Du vil derfor ikke skulle undvære din Samsung Galaxy i længere tid end højst nødvendigt.


Originale reservedele

De to vigtigste ting i vores virksomhed er kvaliteten af reservedele og kvaliteten af vores håndværk. Begge dele har vi endnu ikke set nogen anden reparatør gøre bedre.


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Udpluk af vores tilfredse kunder

Kom ind fra gaden med en smadret iphone skærm, forlod MiPhone 20 minutter efter, med en ny skærm og funktionsdygtig Iphone, Fantastisk oplevelse.
Martin Ishøi
Jeg er godt tilfreds med min mobil efter at den har været på besøg der. Fik den lavet på Nørrebro, hvor at jeg fandt ud af at de havde stjålet et par ting inde i min mobil, men da jeg så kom og afleverede den hos Miphone fik jeg det hele fikset. Har tabt min mobil flere gange, og den har ikke fået en eneste ridse efter.
Anna Sailegtim
God og hurtig betjening. Jeg havde smadret skærmen på min telefon og det værste ved, at skulle have repareret den er, at man skal vente dage på at få den igen. Jeg fik min telefon tilbage på under en time! Det ser man ikke andre steder. Jeg ville anbefalde dem til hver en tid..
Simone Hansen
Back to Top