Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

Samsung Galaxy S7 Edge Reparation & Service

Reparation Pris
Samsung Galaxy S7 Edge Skærm 2.999 kr.
Samsung Galaxy S7 Edge Batteri 999 kr.
Samsung Galaxy S7 Edge Bagcover 999 kr.
Samsung Galaxy S7 Edge Bagkamera 1.499 kr.
Samsung Galaxy S7 Edge Diagnose (frafalder ved reparation) 399 kr.

Autoriseret reparation af Samsung Galaxy S7 Edge

Har din Samsung Galaxy S7 Edge været ude for et uheld og trænger til en reparation, så kan vi hos MiPhone med sikkerhed hjælpe dig. Ved hjælp fra vores autoriserede samarbejdspartner, kan vi løse alt fra en smadret skærm til udskiftning af batteri i din Samsung Galaxy S7 Edge. Der bruges udelukkende originale reservedele, hvorfor vi uden tøven kan give 2 års garanti på alle reparationer.

Når du lader vores autoriserede samarbejdspartner reparere din Samsung Galaxy S7 Edge smartphone, bevarer du samtidig fabriksgarantien på enheden. Dette gør du fordi din Samsung repareres underlagt Samsungs krav til reparationer, og samtidig kun bruger Samsungs egne reservedele. Har din Samsung Galaxy S7 Edge vandtætte egenskaber, bevares disse også, således din enhed ikke er dårligere stillet efter en reparation.

Alle Samsung Galaxy S7 Edge-modeller som går gennem vores autoriserede samarbejdspartner bliver testet grundigt før og efter en reparation, hvormed vi sikrer os, at din Samsung Galaxy S7 virker 100% når den forlader vores værksted. Dette er blot endnu en grund til at sende din Samsung Galaxy S7 Edge gennem os til reparation.

Har du spørgsmål til en reparation af din Samsung Galaxy S7 Edge, eller står den ønskede reparation ikke på listen, skal du være velkommen til at kontakte os ➜

2 års garanti

Bevar din fabriksgaranti

Reparation typisk samme dag


Danmarks største

Sammenligner vi MiPhone med de andre reparatører på markedet, er vi “by far” de bedst dækkene med over 30 butikker spredt over hele landet.


Hurtig reparation

Reparation af Samsung Galaxy smartphones klares i 9 ud af 10 tilfælde samme dag. Du vil derfor ikke skulle undvære din Samsung Galaxy i længere tid end højst nødvendigt.


Originale reservedele

De to vigtigste ting i vores virksomhed er kvaliteten af reservedele og kvaliteten af vores håndværk. Begge dele har vi endnu ikke set nogen anden reparatør gøre bedre.


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Back to Top