Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

Samsung Galaxy S8 Plus Reparation & Service

Reparation Pris
Samsung Galaxy S8 Plus Skærm 2.499 kr.
Samsung Galaxy S8 Plus Batteri 699 kr.
Samsung Galaxy S8 Plus Bagcover 899 kr.
Samsung Galaxy S8 Plus Diagnose (frafalder ved reparation) 399 kr.

Reparation af Samsung Galaxy S8 Plus

Har din Samsung Galaxy S8 Plus været ude for et uheld og trænger til en reparation, så kan vi hos MiPhone med sikkerhed hjælpe dig. Vi er eksperter i reparation af Samsung Galaxy S8 Plus og kan løse alt fra en smadret skærm til udskiftning af batteri. Vi bruger udelukkende originale reservedele i vores reparationer, hvorfor vi uden at tøve kan give 2 års garanti på alle reparationer.

Via et netværk af mere end 20 indleveringssteder landet over, kan vi tilbyde dig, at reparere din Samsung Galaxy S8 Plus på vores eget værksted. Ved at vælge en reparation af din Samsung Galaxy S8 Plus på vores eget værksted, som er beliggende i Herlev, oplever du en hurtig og bekvem service, hvor din enhed hurtigt er på dupperne igen.

Uanset hvilken løsning du vælger, står vi inden for vores produkt og du kan altid være sikker på en god oplevelse. Vi ved om nogen hvor svært det kan være at undvære sin Samsung Galaxy S8 Plus, hvorfor vi altid bestræber os på at levere den bedste og hurtigste service i Danmark. Netop af denne grund har vi et bredt netværk af butikker spredt ud over hele landet, hvor du trygt kan indlevere din defekte Samsung Galaxy S8 Plus til reparation.

Har du spørgsmål til en reparation af din Samsung Galaxy S8 Plus, eller står den ønskede reparation ikke på listen, skal du være velkommen til at kontakte os ➜

2 års garanti

Originale reservedele

Reparation på 24-48 timer


Danmarks største

Sammenligner vi MiPhone med de andre reparatører på markedet, er vi “by far” de bedst dækkene med over 30 butikker spredt over hele landet.


Hurtig reparation

Reparation af Samsung Galaxy smartphones er typisk klaret indenfor 1-2 hverdage. Du vil derfor ikke skulle undvære din Samsung Galaxy i længere tid end højst nødvendigt.


Originale reservedele

De to vigtigste ting i vores virksomhed er kvaliteten af reservedele og kvaliteten af vores håndværk. Begge dele har vi endnu ikke set nogen anden reparatør gøre bedre.


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Back to Top