Erhvervsaftale hos MiPhone

Gør livet nemmere for jeres IT-afdeling og medarbejdere

Med en erhvervsaftale hos MiPhone sikres jeres virksomhed Danmarks bedste og hurtigste service inden for reparation og support af jeres iPhones, iPads og Samsung Galaxy smartphones. Med mere end 10 års erfaring arbejder vi altid efter producentens høje kvalitetskrav. Derudover håndterer vi databehandling på forsvarlig vis.

Opret erhvervsaftale

Fordelagtig rabataftale

Vi tilbyder en skræddersyet rabat på alle reparationer, som også kan bruges privat af jeres medarbejdere uden for arbejdstiden.

Vi henter & bringer

Uden ekstra omkostninger henter og bringer vi jeres sager, således i ikke selv skal bruge tid på det. Oftest er enheder retur igen samme dag.

Hurtig reparationstid

Som erhvervskunde er du sikret førsteprioritet, hvilket garanterer jeres medarbejder en hurtig reparation og sagshåndtering.

Originale reservedele

Jeres enheder udgør et vigtigt arbejdsredskab i hverdagen, hvorfor vi naturligvis ikke ønsker at forringe produktets kvalitet og funktionalitet.

Autoriseret services

Spar besværet med garantisager. Da vi samarbejder med autoriserede partnere, skal du ikke tilbage til forhandleren.

2 års garanti

Vi ved at kvaliteten af vores arbejder hører til blandt de bedste. Derfor yder vi altid 2 års garnati på alle vores reparationer.

Opret en erhvervsaftale i dag

Udfyld formularen herunder med alle de relevante oplysninger om jeres virksomhed og IT-udstyr. Så hører du fra mig inden for 24 timer. Jeg ser frem til samarbejdet!

Kim Kristensen
Salgsansvarlig B2B

  Virksomhedsoplysninger:

  Kontaktperson:

  Bortskaf jeres gamle devices på bæredygtig vis – og få penge for det!

  Ved i heller ikke hvad i skal gøre med jeres gamle enheder, så kan vi sagtens hjælpe jer af med dem. Det er uden betydning for os, om enhederne kun er 1 år gamle og fuldt funktionsdygtige eller været kørt hårdt gennem 5 år.

  Vi sørger for, at de gamle enheder får nyt liv, og igen kommer ud og gør brugere glade. Defekte komponenter og udtjente batterier bliver destrueret og genanvendt på forsvarlig vis, hvorfor i med god samvittighed kan bryste jer af en bæredygtig profil. Samtidig får i naturligvis også betaling for jeres enheder – uanset standen.

  Skal vi hjælpe jer af med jeres gamle devices, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak om mulighederne. Send os en mail på erhverv@miphone.dk eller ring til vores kundeservice på 70 22 00 10.

  Få penge for virksomhedens gamle iPhones og iPads