reparation af iPad 8. generation

iPad 8. Generation reparation

Model: A2270 / A2429 | Lanceringsår: 2020 | Tekniske specifikationer

I over 10 år har vi specialiseret os i reparation af iPads og tablets fra førende producenter. Den omfattende erfaring giver os en betydelig ekspertise inden for reparation af skader på din iPad 8. generation.

Vores kompetente teknikere besidder en omfattende viden om iPad-reparationer, hvilket gør dem i stand til effektivt at løse udfordringerne med din tablet. De hyppigste reparationer udføres normalt på under 24 timer.

Se reparationspriser Sælg din iPad

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPad er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPad 8. Generation

Mere om iPad 8. Generation reparation

Har din iPad 8. generation været udsat for uheld eller blevet beskadiget? Hos MiPhone er vi altid klar til at bistå med reparationer af alle former for skader og fejl, der måtte være opstået på din tablet.

Vi tilbyder også installation af beskyttelsesglas, der effektivt beskytter din iPad-skærm mod fremtidige skader.

iPad 10.2″, lanceret som den 8. generation i 2020, imponerer med sin store Retina-skærm og kraftfulde A12 Bionic-chipsæt. Denne alsidige tablet er ideel for studerende, medarbejdere og forbrugere, da den leverer en fremragende ydeevne og har en lang batterilevetid. Samtidig er den prismæssigt en af de mest overkommelige iPads på markedet.

Reparation af iPad 8. generation på ingen tid

Hos MiPhone forstår vi, hvor vigtig din iPad er i din dagligdag, og derfor stræber vi efter at udføre reparationer så hurtigt som muligt. Vi tilbyder reparationer inden for 24 timer, så du ikke behøver at undvære din tablet i længere tid.

Vores erfarne teknikere er eksperter i at reparere iPads og anvender kun originale reservedele fra Apple. Dette sikrer, at din iPad vil fungere præcis som ny efter reparationen.

Reparation er det bæredygtige alternativ

Vi hos MiPhone prioriterer bæredygtighed og anbefaler altid reparation frem for at investere i en helt ny enhed. Ved at vælge reparation bidrager du til at reducere elektronisk affald og skåne miljøet.

iPad 10.2″ (2020) 8. generation imponerer med sin 10,2-tommer Retina-skærm med en opløsning på 2160 x 1620 pixels, der giver en fantastisk oplevelse ved streaming af videoer, surfing på internettet eller spil.

Den kraftfulde A12 Bionic-chipsæt og 3 GB RAM sikrer, at den kan håndtere de fleste opgaver, og med op til 256 GB lagerplads har du masser af plads til at gemme dine filer og apps.

Besøg vores værksted uden tidsbestilling

Vi har vores værksted tæt på København og et bredt udvalg af indleverigssteder lander over, hvor vores erfarne personale står klar til at hjælpe dig.

Hos MiPhone stræber vi efter at give dig den bedste service, så du kan få din iPad 10.2″ (2020) til at fungere som ny igen.

En reparation af din iPad 8. Generation er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos en af vores mange butikker, sørger vi for en hurtig reparation.

Oftest kan en reparation klares på under 24 timer – uanset om du benytter dig af butikken i Værløse, Allerød, Stenløse, Farum eller Valby. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPad til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition!

Find dit værksted Send din enhed