Om os

Et familieejet værksted for Apple og Samsung – siden 2012

Historien om MiPhone

Vi er en dansk familieejet virksomhed startet i 2012. Bag virksomheden står far og søn, som oprindeligt blev grundlagt med salg af tilbehør til iPhones og iPads for øje. Dette tog kort herefter en ny retning ind på markedet for reparation og service af de selvsamme enheder.

Salg og fremstilling af tilbehør er mere eller mindre lagt på hylden i dag, og udskiftet med sortimenter fra de respektive producenter. Derimod er reparations- og servicevirksomheden MiPhone efterhånden blevet en veletableret spiller i branchen, hvor vi på årlig basis reparerer tusindevis af enheder fra Apple og Samsung.

Vi var samtidig en af de første virksomheder i Danmark, som bragte reparation af smartphones og tablets ud i lokalområderne. Dette skete – og sker stadig den dag i dag – gennem et stort netværk af butikker, der fungerer som indleveringssteder. På den måde undgår du som kunde altså, at skulle køre ud af dit lokalområde for at få din enhed repareret. I stedet sørger vi for transport frem og tilbage fra værkstedet, og på blot få timer.

Derudover har vi naturligvis også vores eget værksted, som siden 2015 har prydet den nordlige del af Herlev med en stor glasfacade ud til Klausdalsbrovej. Herfra udføres reparationerne fra alle butikkerne, samt walk-in service for kunder uden tidsbestilling.

Service og kvalitet har fra starten været nøgleordene i virksomheden, hvorfor langt de fleste reparationer udføres med originale reservedele, og følges op med 2 års garanti. Vores succes er udelukkende bygget på tillid og integritet. Vi behandler ikke kun personfølsomme data ansvarligt, men vi giver også en ærlig rådgivning om de bedste løsninger. Ingen har gavn af dyre og tvivlsomme reparationer.

  Trustscore 4.9 baseret på +100 anmeldelser

Ansigter du møder hos MiPhone

Kean Kristensen

Tekniker & indehaver
info@miphone.dk

Kim Kristensen

Salgsansvarlig B2B
erhverv@miphone.dk

Charlotte Kristensen

Administration
info@miphone.dk

Måske har du mødt os før?

Foruden MiPhone, som hovedsageligt er fokuseret omkring reparation af iPhone, iPad og Samsung Galaxy på vores eget værksted og via et netværk af butikker rundt omkring i landet, driver vi også en række søstervirksomheder.

Hos Macreparation.dk beskæftiger vi os, som det ligger i navnet, primært med reparation og support af Mac-computere. Dette omfatter både MacBook, iMac og Mac mini-modellerne. Så er din Mac brudt sammen, er det stedet at få den bedste hjælp.

Bestrep startede som et prisvenligt alternativ til MiPhone i en tid hvor vi kun fokuserede på originale reservedele i MiPhone. Dette har senere ændret sig, hvor vi i dag i begge forretninger tilbyder reparation med både originale og kompatible reservedele.