Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10


kean-kristensen-profile

Kean Kristensen

Direktør
(+45) 50 70 50 23
Info@miphone.dk


kim-kristensen

Kim Kristensen

Salgschef
(+45) 41 67 59 55
Erhverv@miphone.dk


charlotte-kristensen

Charlotte Kristensen

Administration
(+45) 70 22 00 10
Info@miphone.dk

Historien om MiPhone

MiPhone er en dansk virksomhed startet i 2012. Bag virksomheden står Kim og Kean Kristensen – Far og søn. Virksomheden blev oprindeligt grundlagt med salg af tilbehør til iPhones og iPads for øje, men tog kort efter starten en lille drejning ind på markedet for reparation og service af de samme enheder.

Salget af tilbehør består dog stadigvæk i dag. MiPhones mål med salg af tilbehør er at give kunden en bedre oplevelse, i form af en god kvalitet i alt lige fra emballagen til produktet. Emballagen er fremstillet kun til MiPhone, indeholdende produkter nøje udvalgt af virksomhedens to ejere.

Reparationsdelen drejer sig også om god kvalitet og ikke mindst en suveræn service. Med et to-cifret antal partnere, der fungerer som indleveringssteder i befolkningens lokalmiljøer, dækker MiPhone stort set hele Hovedstadsområdet. Dette gør det langt mere tilgængeligt for folk at få sine iPhones og iPads repareret. Og det bedste ved det hele er nok, at reparationen klares samme dag, så kunderne undgår unødvendig ventetid.

De to ejere – Kim & Kean – stopper aldrig med at arbejde, og fokuserer hele tiden på at udvikle forretningen, som forhåbentlig vil komme endnu flere private kunder og virksomheder tilgode i fremtiden.

Back to Top