reparation af iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro reparation

Model: A3102 | Lanceringsår: 2023 | Tekniske specifikationer

Vores kompetencer inden for reparation af iPhone 15 Pro er et resultat af mere end 10 års erfaring i branchen. Så hvis din iPhone 15 Pro kræver reparation, behøver du ikke søge længere efter en pålidelig reparatør.

Uanset om du står med for behovet for en skærmudskiftning, batteriudskiftning eller udskiftning af bagcoveret på din iPhone 15 Pro, kan du trygt overlade reparationen til vores erfarne teknikere. Vi benytter os af originale reservedele og yder altid 2 års garanti.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone 15 Pro

Mere om iPhone 15 Pro reparation

At få repareret en iPhone 15 Pro kræver præcision, ekspertise og omhu, og hos MiPhone stræber vi altid på at levere den perfekte reparation til vores kunder. Og med mere end 10 års erfaring har vi branchens bedste forudsætninger for netop dette.

Når du vælger os til din iPhone 15 Pro reparation, vælger du kvalitet og sikkerhed. Vi går ikke på kompromis med valget af reservedele og bruger udelukkende originale Apple-dele for at bevare enhedens tiltænkte funktionsdygtighed og overholde Apples standarder.

Vi forstår, hvor vigtig din iPhone 15 Pro er for dig, og derfor arbejder vi intensivt for at sikre en kort reparationstid. Vores mål er at få din enhed tilbage til dig så hurtigt som muligt, så du igen kan vende tilbage til dine online gøremål.

Skærm- og batteriudskiftning på iPhone 15 Pro

Skærmskader og batteriproblemer er to af de mest almindelige udfordringer, som iPhone 15 Pro-brugere kan stå over for. Vores teknikere har den nødvendige ekspertise til præcist at håndtere netop disse to problemer.

Skærmskift
Hvis din iPhone 15 Pro har en skærm, der er splintret eller beskadiget, kan vores erfarne teknikere udskifte den med en ny og original skærm.

Dette forbedrer ikke kun enhedens udseende, men giver også mulighed for igen at nyde billeder, videoer og apps på en krystalklar skærm.

Det er værd at bemærke, at iPhone 15 Pro er udstyret med Ceramic Shield, der markant øger skærmens modstandsdygtighed over for skader.

Batteriskift
Hvis batteriet på din iPhone 15 Pro ikke længere holder strøm som tidligere, kan vi hjælpe med at reetablere maksimumkapaciteten i form at nyt originalt batteri.

Har du smadret bagside på din iPhone 15 Pro?

Reparationen af bagcoveret på iPhone 15 Pro er blevet en mindre økonomisk belastning, da glasset nu udgør en separat del. Ved at genanvende resten af enhedens bagside er omkostningerne ved denne specifikke reparation markant reduceret.

Tidligere krævede denne reparation udskiftning af hele bagsiden inklusive rammen for at bevare fuld originalitet, men denne praksis ser nu ud til at være forbi.

Læg vejen forbi vores værksted uden tidsbestilling

Hvis du ønsker, at vores dygtige teknikere genetablerer fuld funktionalitet i din iPhone 15 Pro, er du mere end velkommen til at besøge vores værksted eller et af vores indleveringssteder uden tidsbestilling.

Vi udfører ikke kun reparation af iPhones, men kan også hjælpe med reparationer af andre enheder såsom iPads og Samsung Galaxy smartphones

Vi ser frem til at assistere dig med din iPhone 15 Pro eller andre enheder, du måtte have problemer med!

En reparation af din iPhone 15 Pro er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos en af vores butikker, sørger vi for en hurtig og problemfri reparation.

Oftest kan en reparation klares på bare få timer – uanset om du benytter dig af butikken i Hillerød, Værløse, Rødovre, Stenløse eller Espergærde. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPhone til os. Vi betaler fragten begge veje og sørger for en hurtig ekspedition.

Find dit værksted Send din enhed