iPhone reparation

Udført af IT-nørder med respekt for Apples høje standard

Hos MiPhone er vi specialister i alle former for iPhone reparation – uanset om der er tale om en defekt skærm, knust bagcover, knapper der ikke virker eller et batteri som ikke længere holder strøm. Vi tilbyder både reparation med originale reservedele, samt billigere alternativer. På alle reparationer får du naturligvis 2 års garanti. Vælg din model herunder for at læse mere.

Vælg serie:  iPhone 15  |  iPhone 14  |  iPhone 13  |  iPhone 12  |  iPhone 11  |  iPhone X  |  iPhone SE  |  iPhone 8 & 7  |  iPhone 6S & 6

iPhone 15 serie reparation

Med iPhone 15-serien får du glæde af en række imponerende forbedringer, herunder forlænget batterilevetid, lynhurtig præstation takket være Apples A15 Bionic-chip og strålende skærme med livlige farver og høj opløsning. Kameraerne i iPhone 15-serien leverer enestående billeder og videoer, især under udfordrende lysforhold, samtidig med at de introducerer nye funktioner, der giver dig øget kreativ kontrol over dine optagelser. Uanset hvilke udfordringer du har med en af modellerne i iPhone 15-serien, kan vi hjælpe med reparation eller support.

reparation iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max

Se mere
reparation af iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro

Se mere
reparation af iPhone 15 Plus

iPhone 15 Plus

Se mere
reparation af iPhone 15

iPhone 15

Se mere

iPhone 14 serie reparation

Apples iPhone 14-serie er fyldt med betydelige teknologiske fremskridt og en overflod af opdateringer, der beriger både dens funktionelle og teknologiske aspekter. Denne serie imponerer med sin ekstremt avancerede ydeevne og teknologi, hvilket fastholder Apples førerposition inden for smartphone-markedet. Om du har problemer med skærm, batteri eller kamera kan vi være behjælpelige med en reparation.

reparation af iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro Max

Se mere
reparation af iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro

Se mere
reparation af iPhone 14 Plus

iPhone 14 Plus

Se mere
reparation af iPhone 14

iPhone 14

Se mere

iPhone 13 serie reparation

Apples lineup af smartphones i 13-serien, præsenterer deres nyeste teknologiske fremskridt og innovationer. Den omfatter et bredt spektrum af opdateringer, der leveres i form af nyskabende teknologier og funktioner. Den imponerende ydeevne og avancerede kamerateknologi i denne serie sikrer, at Apple fortsat har føretrøjen på når det kommer til kvalitet. Er der funktioner der driller, står vi klar til at hjælpe!

reparation af iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max

Se mere
reparation af iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro

Se mere
reparation af iPhone 13 mini

iPhone 13 mini

Se mere
reparation af iPhone 13

iPhone 13

Se mere

iPhone 12 serie reparation

Med lanceringen af iPhone 12-serien i 2020, introducerer Apple Super Retina XDR-skærmen, der inkluderer HDR og True Tone. Dette sikrer iPhone 12-serien en fornyet og forbedret skærmoplevelse. Derudover er iPhone 12 udstyret med Ceramic Shield, der øger skærmens modstandsdygtighed overfor stød og slag. Dog er dette ingen garanti for, at skærmen ikke kan gå i stykker. Er uheldet ude, står vi klar til at udføre en reparation.

reparation af iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max

Se mere
reparation af iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro

Se mere
reparation af iPhone 12 mini

iPhone 12 mini

Se mere
reparation af iPhone 12

iPhone 12

Se mere

iPhone 11 serie reparation

iPhone 11-seriens modeller er udrustet med den kraftfulde A13 Bionic-chip, hvilket sikrer modelrækken en markant forbedring i ydeevnen sammenlignet med tidligere generationer. iPhone 11 modellerne er derudover opgraderet med et forbedret kamerasystem, der åbner op for helt nye kreative muligheder. Modelrækken er dog ikke sikret mod uheld, hvorfor vi har stor erfaring med reparation af netop disse modeller.

reparation af iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max

Se mere
reparation af iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro

Se mere
reparation af iPhone 11

iPhone 11

Se mere

iPhone X serie reparation

Med introduktionen af den første model i iPhone X-serien, vinkede Apple farvel til hjem-knappen vi kender fra de tidligere modeller. Dette gav pladsen til en større skærmoplevelse, uden at gøre selve telefonen meget større end forgængerne. Samtidig blev Touch ID dermed erstattet af Face ID, således du fremover kan låse dit ansigt fremfor fingeraftryk – en stor fremgang i brugervenlighed. Nye funktioner betyder dog også nye problemer, men frygt ej, vi kan løse langt de fleste udfordringer.

reparation af iPhone XS Max

iPhone XS Max

Se mere
reparation af iPhone XS

iPhone XS

Se mere
reparation af iPhone XR

iPhone Xr

Se mere
reparation af iPhone X

iPhone X

Se mere

iPhone SE serie reparation

iPhone SE blev først introduceret i 2016 som en forbedret version af iPhone 5S, og samtidig et mere prisvenligt alternativ til de nye modeller på daværende tidspunkt. Modellen blev dog så stor en succes for Apple, at tech-giganten har valgt at holde liv i denne serie i nye og forbedrede versioner. Modelrækken står dog fortsat som en god og solid iPhone, der understøtter langt de fleste moderne iOS funktioner, men til en langt lavere pris.

reparation af iPhone SE 3. generation

iPhone SE 3. Generation

Se mere
reparation af iPhone SE 2. generation

iPhone SE 2. Generation

Se mere
reparation af iPhone SE

iPhone SE 1. Generation

Se mere

iPhone 8 & 7 serie reparation

iPhone 7 og 8-serien bygger videre på det succesfulde design fra forgængerne, dog med små modifikationer hist og her. Hjem-knappen er gået fra at være en bevægelig del til blot at registrere din finger gennem en touch-funktion. Dette sikrer en større tæthed og dermed mindre risiko for blandt andet væskeskader. I iPhone 8-serien, så vi derudover introduktionen af trådløs opladning til iPhone. Dette sker gennem bagsiden af enheden, der ikke længere er fremstillet af aluminium, men glas. Har du brug for en reparation af bagsiden, skærmen eller batteriet, kan du trygt overlade det til os.

reparation af iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus

Se mere
reparation af iPhone 8

iPhone 8

Se mere
reparation af iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus

Se mere
reparation af iPhone 7

iPhone 7

Se mere

iPhone 6S & 6 serie reparation

Med introduktionen af iPhone 6 i 2014 så vi et comeback til de afrundede kanter, som vi sidst så i iPhone 3GS, mens vi for første gang blev præsenteret for en iPhone i “stor” Plus-udgave. Året efter kom iPhone 6S, som på mange måder var en klon af 6’eren, men med en hurtigere processor, en ramme bygget i serie 7000 aluminium og ikke mindst introduktionen af 3D-touch skærmen. Har du brug for en reparation af din 6 eller 6S? Besøg os i dag!

reparation af iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus

Se mere
reparation af iPhone 6S

iPhone 6S

Se mere
reparation af iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus

Se mere
reparation af iPhone 6

iPhone 6

Se mere

Gør som 15.000 andre – overlad trygt din iPhone reparation til os

Vi har i mere end 10 år arbejdet med reparation af iPhones i alle udgaver og størrelser. Der er altså ikke den fejl eller skade vi ikke har set før. Du kan derfor trygt stole på, at vi har alle de fornødne kompetencer til at give din iPhone, lige præcis den behandling, den har brug for.

Om din iPhone trænger til en udskiftning af sin knuste skærm, sit revnede bagcover eller udkørte batteri, så får vi den hurtigt tilbage i topform. Vi plejer at kalde os selv for lidt af nogen IT-nørder, men på den gode måde. Derfor kan vi også uden at tøve, og med god samvittighed, give 2 års garanti på alle reparationer.

  Trustscore 4.9 baseret på +100 anmeldelser

En reparation af din iPhone er ikke langt væk

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige iPhone-ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone direkte på vores værksted, eller i en af vores butikker, sørger vi for en hurtig reparation. Og du behøver naturligvis ikke at bestille tid – du er altid velkommen.

På vores værksted i Herlev kan vi langt de fleste tilfælde udføre reparationen mens du venter. Benytter du dig af en af vores butikker i hovedstadsområdet, tager en reparation typisk heller ikke meget længere end blot 3-4 timer. Du behøver derfor sjældent at bevæge dig ud af dit lokalområde for at få udført en professionel reparation af din iPhone.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din enhed til os. Så sørger vi ligeledes for en hurtig ekspedition!

Find dit værksted
Reparation af din iPhone, iPad eller Samsung i hele Danmark
Send din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os

Send din defekte iPhone til os og få den retur så god som ny!

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores mange butikker? Så er du altid mere end velkommen til at sende din defekte iPhone direkte til vores værksted. Her sørger vi altid for en hurtig reparation, således du ikke skal undvære din enhed i længere tid end højst nødvendigt. Klik på linket herunder og opret din reparation allerede i dag – vi betaler fragten begge veje!

Send din iPhone til os

Guides, tips & tricks til din iPhone

Se alle >

Min iPhone ringer meget lavt – kan jeg gøre noget?

Oplever du, at din iPhone ringer meget lavt, så kan vi berolige dig med, at... læs mere

Læs mere
Nyt batteri i din iPhone med ægte Apple-reservedele

Trænger din iPhone til et nyt batteri, da det gamle er væsentligt forringet, så er... læs mere

Læs mere
iPhone skærm reparation med ægte Apple-reservedele

Du tror måske, at det kun er Apple autoriserede reparatører der har adgang til ægte... læs mere

Læs mere
Er det muligt at skifte glas på en iPhone?

Det kommer næppe bag på de fleste iPhone-ejere, at glasset på disse smartphones er ekstremt... læs mere

Læs mere
iPhone batteri er hævet – hvad gør jeg?

Det kommer sikkert ikke som en overraskelse, når vi siger, at batteriet i din iPhone... læs mere

Læs mere
Lyden er meget lav i min iPhone – hvad gør jeg?

Vores iPhone udgør i hverdagen redskabet til at komme i kontakt med venner, familie, kollegaer,... læs mere

Læs mere
Hvor lang tid har jeg garanti på min iPhone?

Selv om en iPhone på mange måder er verdens bedste smartphone, og et kvalitetsprodukt i... læs mere

Læs mere
Hvor meget koster en iPhone reparation i 2024?

Et spørgsmål, vi støder på dagligt er: “Hvor meget koster en iPhone reparation?”. Og hvis... læs mere

Læs mere