iPhone skærm reparation med ægte Apple-reservedele

Reparation af iPhone skærm med ægte Apple-reservedele

Du tror måske, at det kun er Apple autoriserede reparatører der har adgang til ægte Apple-reservedele, når det eksempelvis kommer til en skærm reparation på din iPhone? Men dette er faktisk ikke tilfældet.

Hos MiPhone er vi stolte over at kunne tilbyde reparation af din iPhone med ægte Apple-reservedele, helt som det foregår hos Apples autoriserede værksteder og uafhængige reparationsudbydere.

Vi kan dokumentere vores ægte Apple-reservedele

Takket være en indbygget funktion i din iPhone kan vi dokumentere, at vi rent faktisk bruger ægte Apple-reservedele når vi udskifter skærmen på din iPhone, som er blandt modellerne herunder:

I disse iPhones er skærmen unikt kodet til hver enkelt iPhone direkte fra fabrikken. Dette sikrer din iPhone mod uautoriseret indgreb – i hvert fald vil du få besked herom. Men da vi har mulighed for at bestille reservedele direkte fra Apple, har vi også mulighed for at udføre en såkaldt ‘Systemkonfiguration‘.

Dette er kun muligt med ægte Apple-reservedele, hvor det er Apple selv der har leveret skærmen. Systemkonfigurationen sikrer, at skærmen er parret og kalibreret til netop din iPhone. Derudover bevarer du den garanti, der stadig måtte være på din iPhone.

Du vil efter en skærm reparation med en ægte Apple-reservedel kunne se i ‘Indstillinger‘ under ‘Generelt‘ og derefter ‘Om‘, at fanen for ‘HISTORIK FOR SERVICE OG RESERVEDELE‘ er blevet opdateret.

Dette er din dokumentation for, at skærmen der er monteret på din iPhone, er den ægte vare og at installationen er komplet.

Hvad koster en skærm reparation med ægte Apple-reservedele?

Det er selvfølgelig ingen hemmelighed, at Apples egne reservedele også er de dyreste. Men omvendt får du heller ikke den samme brugeroplevelse, farvegengivelse og kvalitet, som du får fra netop en ægte Apple-skærm.

Vi kan dog glæde dig med, at du næppe finder reparationen billigere hos et Apple autoriseret værksted, selvom vi udfører reparationen med de helt samme reservedele og den samme fremgangsmetode.

Vil du se prisen på en skærm reparation til netop din iPhone, kan du klikke på din model længere oppe på siden eller finde modellen i vores oversigt, ved at klikke lige her.

Vi tilbyder også reparation af din iPhone med billigere skærme

Vil du ikke bekoste din iPhone med en original skærm, tilbyder vi også reparation med vores Grade A+ skærme, som er et mere prisvenligt alternativ. Du kan dog forvente en forskel i farver, touchfølsomhed og glassets styrke.

Vælger du at få udskiftet skærmen i din iPhone med en Grade A+ skærm eller en original skærm uden systemkonfiguration, vil dette ligeledes fremgå af servicehistorikken i ‘indstillinger’.

Her vil det fremgå, at din skærm er en ‘Ukendt reservedel ⚠️’, hvilket ikke nødvendigvis har en funktionsmæssig betydning, men er en besked om, at skærmen ikke er parret til enheden.

Foruden en besparelse på op til 50%, adskiller Grade A+ skærmen sig oftest ved at have et lidt andet farveudtryk, en touchfølsomhed der kan føles en smule anderledes og et glas der ikke er hærdet i samme grad som det originale.

Ukendt reservedel efter skærm reparation af din iPhone
Skal vi klare en skærm reparation på din iPhone?

Uanset om du ønsker skærmen på din iPhone udskiftet med en ægte Apple-reservedel eller en Grade A+ skærm, står vi altid klar til at hjælpe dig! Har du spørgsmål skal du også være mere end velkommen til at ringe til os eller sende os en mail med din forespørgsel.

70 22 00 10 info@miphone.dk