reparation af Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20 reparation

Model: SM-N980F / SM-N981F | Lanceringsdato: 21. august 2020 | Tekniske specifikationer 

Hvis din Samsung Galaxy Note 20 er blevet beskadiget, enten ved et uheldigt fald eller af andre grunde, er vi hos MiPhone sat i verden for at hjælpe dig. Med over ti års erfaring i branchen har vi repareret tusindevis af smartphones, inklusiv et utal af Samsungs velansete Note-serie.

De fleste af vores reparationer bliver færdiggjort inden for en time, og vi anvender kun originale reservedele for at sikre højeste kvalitet. Derudover giver vi 2 års garanti på alle vores reparationer, hvilket understreger vores dedikation til at levere service og reparationer af højeste standard.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy Note 20

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy Note 20 reparation

Samsung Galaxy Note 20, lanceret i Danmark i august 2020, er efterfølgeren til den populære mobil/tablet-hybrid, Galaxy Note 10.

Denne enhed er berømt for sin præcise, trykfølsomme stylus pen og er derfor ideel til brug i kreative sammenhæng og spiloplevelser takket være sin store skærm. Med en sådan multifunktionalitet er det dog ikke ualmindeligt, at skader kan opstå.

Skulle din Samsung Galaxy Note 20 kræve reparation, kan du med ro i maven overlade den til os hos MiPhone. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, har et team af dygtige teknikere og sikrer en hurtig reparationstid.

Er du usikker på, hvad problemet er med din enhed, står vi klar til at diagnosticere og identificere fejlen. Hvis du allerede ved hvad der skal udskiftes, kan du muligvis finde reparationen i vores prisoversigt.

+10 års erfaring og originale reservedele

Vores erfarne teknikere arbejder hurtigt og effektivt for at sikre, at din Samsung Galaxy Note 20 bliver repareret korrekt og hurtigt.

Vi anvender udelukkende originale reservedele, hvilket sikrer optimal funktionalitet efter reparationen. Vores mål er at levere professionel service, samtidig med at vi bidrager til bæredygtighed ved at forlænge levetiden på din enhed.

Vælger du reparation frem for at købe en ny enhed, hjælper du i øvrigt med at reducere elektronikaffald og beskytter miljøet.

Vi kan med sikkerhed også reparere din Galaxy Note 20

Uanset om det drejer sig om skærmreparationer, batteriudskiftning, eller andre typer af reparationer til din Samsung Galaxy Note 20, kan du stole på vores kompetencer.

Vores højeste prioritet er at levere fremragende service og kvalitet til vores kunder.

Vi ser frem til at reparere din Samsung Galaxy Note 20 og gøre den klar til igen at levere de mange funktioner, der gør denne smartphone så speciel.

En reparation af din Samsung Galaxy Note 20 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere fra alle dele af landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, kan vi forsikre dig en hurtig og præcis reparation.

Oftest kan en reparation klares på blot få timer, såfremt de fornødne reservedele er på lager – uanset om du benytter dig af butikken i Virum, Rødovre, Stenløse, eller en af de andre butikker. Vi kan også håndtere din Samsung Galaxy Note 20 reparation på vores værksted i Herlev, mens du venter.

Har du ikke mulighed for at lægge vejen forbi vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Galaxy til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed