Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

Hvilken model er min iPhone eller iPad?

Lad os finde frem til din model – sådan gør du…

  • Find modelnummeret på bagsiden af din enhed
  • Nummeret starter med “A” efterfulgt af fire tal
  • Indtast hele nummeret i feltet nedenfor, fx. A1332
  • Tryk på “FIND MODEL >>” og lad computeren finde frem til din model

Kan computeren ikke finde din iPhone eller iPad model, skal du være velkommen til at kontakte os på 70 22 00 10, så skal vi nok undersøge det for dig.

hvilken model er min iPhone iPad icon

OBS! iPhone 8 og nyere modeller med glasbagside har desværre ikke længere modelnummer påskrevet. Vi henviser derfor på disse modeller til Apples egen hjemmeside for nøjagtig identifikation af model. Klik her for at komme til Apples hjemmeside.

 

Står du over for at skulle sælge, have repareret eller måske købe en iPhone eller iPad, men uden at vide hvilken model der er tale om, så er det super nemt at finde ud af med vores lille database af alle modellerne. Her taster du blot modelnummeret ind fra din iPhone eller iPad, hvorefter computeren slår op i databasen, og fortæller dig præcis hvilken iPhone eller iPad model du står med i hånden. Skulle vores database alligevel ikke indeholde modelnummeret på din iPhone eller iPad, skal du altid være velkommen til at kontakte os på 70 22 00 10, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde frem til hvilken model der er tale om.

Back to Top