reparation af iPhone 5S

iPhone 5S reparation

Model: A1457 | Lanceringsår: 2013 | Tekniske specifikationer

Vi har specialiseret os i reparation af iPhones i gennem mere end 10 år. Vi kan derfor også uden at overdrive, forsikre dig om, at vi har repareret de første mange hundrede iPhone 5S’ere. Vi er derfor i stand til at håndtere langt de fleste problemer du måtte have med din iPhone 5S.

Vores konkurrencedygtige priser finder du i prislisten længere nede på siden. Finder du ikke den reparation du søger i oversigten, skal du være velkommen til at kontakte os. Uanset hvad din iPhone 5S fejler, tør vi godt at forsikre dig om, at vi har alle den nødvendige kompetencer til at genetablere enhedens fulde funktionalitet.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone 5S

Mere om iPhone 5S reparation

Er du på jagt efter pålidelig og hurtig reparation af din iPhone 5S? Så er MiPhone det rette valg for dig. Selvom iPhone 5S hører til den ældre generation, forbliver den en favorit blandt mange Apple-entusiaster takket være sin banebrydende 64-bit ARMv8-A-processor og lille størrelse.

Vi kan prale af mange års erfaring inden for iPhone-reparationer og er i stand til at håndtere enhver form for skade, uanset om det er fysisk eller softwarerelateret.

Hos MiPhone forstår vi, hvor værdifuld din iPhone er for dig, og derfor stræber vi altid efter at udføre reparationerne hurtigt og effektivt.

I de fleste tilfælde kan vi løse de mest almindelige iPhone-skader på under en time, så du ikke behøver at undvære din telefon i lang tid.

Vi benytter udelukkende originale Apple reservedele i vores reparationer og yder naturligvis 2 års garanti på alle vores reparationer. Du kan have tillid til, at din telefon er i erfarne hænder hos vores dedikerede teknikere.

Besøg vores professionelle værksted i Herlev

Du er altid velkommen til at besøge vores værksted i Herlev uden forudgående tidsbestilling for at få personlig assistance til din iPhone. Her kan du være sikker på, at kvalitet og service er i højsædet.

Befinder du dig ikke i nærheden af Herlev, skal du også være mere end velkommen til at benytte et af vores indleveringssteder. Reparationen foretages stadig inden for bare få timer af vores dygtige teknikere.

Har du spørgsmål til reparationen af din iPhone 5S, sidder vores kundeservice klar alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00 samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00. Vi glæder os til at får din iPhone 5S på højkant.

En reparation af din iPhone 5S er lige om hjørnet!

Vi betjener dagligt ulykkelige ejere af smartphones og tablets over hele landet fra vores værksted i Herlev. Når du afleverer din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy ved et af vores indleveringssteder, garanterer vi en hurtig reparation.

En iPhone 5S reparation kan normalvis håndteres inden for få timer, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis Værløse, Allerød eller Stenløse. Derudover er du naturligvis velkommen på vores værksted i Herlev, hvor de fleste reparationer udføres mens du venter.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din iPhone til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten begge veje betales af os! Hos MiPhone prioriterer vi effektive og problemfrie løsninger for vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed