reparation af iPad 6. generation

iPad 6. Generation reparation

Model: A1893 / A1954 | Lanceringsår: 2018 | Tekniske specifikationer

Har din iPad 6. generation udfordringer med skærmen, kameraet, jackstik eller andet? Så er du landet det rette sted. Hos MiPhone har vi over 10 års ekspertise i at reparere diverse Apple-produkter.

Vores erfarne teknikere er klar til at assistere uanset, hvad der måtte være galt med din iPad. Hvis du er usikker på problemet, foretager vi en grundig fejlfinding og finder løsningen der skal til for at få din iPad tilbage til livet.

Se reparationspriser Sælg din iPad

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPad er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPad 6. Generation

Mere om iPad 6. Generation reparation

iPad 6. generation imponerer med sin imponerende 9,7-tommer Retina-skærm, der leverer skarpe og klare billeder med en opløsning på 2048 x 1536 pixels.

Udstyret med en kraftfuld A10 Fusion-processor og 2 GB RAM sikrer iPad 6. generation en hurtig og pålidelig ydeevne. Med op til 128 GB lagerplads er der rigeligt med plads til at gemme filer og apps.

iPad 6. generation der kom til verden med iOS 12, har en imponerende batterilevetid på op til 10 timer, hvilket gør det muligt at bruge den hele dagen uden bekymringer om opladning.

Smertefri reparation af din iPad 6. Generation

Har din iPad 6. generation fået skader, ridser på skærmen eller har brug for en grundig gennemgang? Hos MiPhone er vi klar til at reparere din iPad 6. generation på vores værksted.

Med mange års erfaring inden for iPad-reparationer håndterer vores erfarne teknikere alle former for reparationer, uanset om det drejer sig om fysiske skader eller softwaremæssige fejl.

Vi tilbyder hurtige reparationer, og vores kompetente teknikere kan ofte udføre de mest almindelige reparationer på under 24 timer, så du ikke behøver undvære din iPad i længere tid end højst nødvendigt.

Skån miljøet og vælg reparation frem for ny enhed

Vi hos MiPhone prioriterer bæredygtighed og anbefaler altid reparation frem for at investere i en helt ny enhed. Ved at vælge en reparation af din iPad 6. generation bidrager du til at reducere elektronisk affald og skåne miljøet.

Vi vægter højt at levere reparationer af den bedste kvalitet. Derfor anvender vi altid originale Apple reservedele, og vi giver dig 2 års garanti. Du kan med andre ord være sikker på, at din iPad er i gode hænder, når du overlader den til os.

Besøg vores værksted med din iPad 6. generation

Hvis din iPad 6. generation står over for udfordringer, er du altid velkommen til at besøge vores værksted eller butikker uden tidsbestilling. Her står vores erfarne teknikere klar til at hjælpe dig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos MiPhone og assistere dig med at få din iPad 6. generation til at fungere som ny igen.

En reparation af din iPad 6. Generation er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Oftest kan en reparation klares på under 24 timer – uanset om du benytter dig af butikken i Rødovre, Værløse, Allerød, Stenløse eller Valby. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din enhed til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition!

Find dit værksted Send din enhed