Reparation af iPhone, iPad & Samsung i Herlev

Du finder os her
Skinderskovvej 10, 2730 Herlev

📞 Kontakt os

Telefon:

70 22 00 10

E-mail:

info@miphone.dk

Åbningstider

Hverdage:

09.00 – 18.00

Lørdag:

10.00 – 16.00

Søndag:

Lukket

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din enhed er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Få udført en reparation af din iPhone i Herlev

Det behøver hverken at være besværligt eller tidskrævende, at få udført en reparation af sin iPhone. Og slet ikke når du henvender dig på vores værksted i Herlev. Her udføres 9 ud af 10 reparationer på under 60 minutter, hvilket faktisk betyder, at du kan vente imens der tages godt hånd om din iPhone.

Er skærmen gået i stykker på din iPhone vil det oftest være muligt at vælge mellem den originale skærm, som din iPhone er født med fra fabrikken, eller et billigere alternativ i form af en skærm fra tredjepart. Uanset om du vælger den 100% originale løsning eller det billigere alternativ, får du altid 2 års garanti på din reparation.

Foruden skærme tilbyder vi også reparation af mange andre komponenter i din iPhone. Det kunne eksempelvis være, at din iPhone trænger til et nyt batteri, en udskiftning af bagsiden eller måske blot en rensning af opladerport og mikrofon, samt højtaler. Uanset hvilke problemer du oplever med din iPhone, kan vi helt sikkert være dig behjælpelig. Klik på linket herunder for at udforske mulighederne for reparation af netop din iPhone.

Se vores priser
Reparation af iPhone
Reparation af iPad

Udskiftning af skærm og reparation af iPad i Herlev

Det er ikke nogen hemmelighed, at det helt klart er skærmene der oftest går i stykker på iPads, hvorfor det også er dem vi skifter flest af. Dette har givet os en omfattende erfaring med netop reparation og udskiftning af skærmen på alle iPads. Du kan derfor trygt overlade din knuste iPad til vores dygtige teknikere.

I modsætning til en iPhone reparation, så er reparationstiden lidt længere på en iPad. Forklaringen skal her findes i enhedens opbygning. Skærmen på en iPad er nemlig limet fast i selve rammen, hvilket gør processen med en udskiftning mere omstændig. Dernæst skal iPad’en lukkes og limes igen. Denne lim vil vi gerne sikre os får lov til at hærde 100% inden udlevering, hvormed vi er sikre på at skærmen bliver siddende.

En reparation af din iPad vil derfor være udført inden for 24 timer. Så indleverer du din iPad til reparation i Herlev i dag inden lukketid, så vil den være klar igen i morgen. Foruden skærmskift, tilbyder vi også en lang række andre reparationer, som du kan blive klogere på, ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere

Reparation af Samsung Galaxy med originale reservedele i Herlev

På vores værksted i Herlev kan vi også være behjælpelige med en reparation af din Samsung Galaxy smartphone, uanset om den tilhører A-serien. S-serien, Z-serien eller Note-serien. Vi benytter altid Samsung egne reservedele (Service Packs), når vi kaster os over en defekt Galaxy-enhed. Kun på den måde er vi nemlig sikre på, at din enhed lever 100% op til Samsung høje kvalitetskrav efter endt reparation.

Efter at have udført reparation af smartphones i mere end 10 år, er det vores erfaring, at de originale reservedele er det eneste der lever op til den standard du vil forvente af din Samsung Galaxy. Vi kan også derfor med god samvittighed og uden at tøve give 2 års garanti på alle reparationer.

Da der findes et bredt udvalg af Galaxy-modeller og oftest i mange forskellige farve-varianter, er det ikke alle reservedele vi har på lager. Der kan derfor forekomme lidt længere reparationstid på din Samsung Galaxy. Du vil naturligvis altid blive orienteret herom, inden reparationen påbegyndes. Er du meget afhængig af din telefon, tilbyder vi naturligvis også en gratis lånetelefon. Klik på linket herunder for at bliv klogere på reparationen af netop din Samsung Galaxy. Vi kan behjælpelige med udskiftning af skærm, batteri, bagcover, kamera, m.m.

Find din Samsung
Reparation af Samsung

Gør som 15.000 andre og overlad trygt din reparation til os

Vi er overbeviste om, at vores succes er skabt gennem tillid og troværdighed. Først og fremmest arbejder vi med personfølsomme data, hvilket kræver stor ansvarlighed, men vi har også et ansvar for at være ærlige i vores rådgivning omkring de bedste løsninger. Vi råder og vejleder altså ikke vores kunder ud i reparationer, som ikke giver mening økonomisk eller har en tvivlsom levetid.

Derudover sætter vi en ære i at levere et førsteklasses håndværk i enhver reparation der lander på vores værksted i Herlev. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af reservedele eller sparer en skrue hist og her, for at skære få minutter af en reparation. En reparation skal udføres efter producentens specifikationer – og det er vi din garanti for!

  Trustscore 4.9 baseret på +100 anmeldelser

Sælg din iPhone eller iPad til os – uanset om den er ny, gammel eller defekt

Kan det ikke betale sig at reparere din gamle iPhone eller iPad, har du købt en ny eller vil du blot veksle din nye enhed til kolde kontanter? Så kan du altid sælge din enhed til os uanset standen. I vores prisberegner, kan du nemt og enkelt få et tilbud på din iPhone eller iPad – helt uforpligtende.

Kan du acceptere tilbuddet, udfylder du blot en simpel formular med dine oplysninger. Herefter modtager du en mail med en pakkelabel, som du kan bruge til at sende din enhed til os. Så snart vi modtager din nye eller gamle enhed tjekker vi at den stemmer overens med de oplysninger du har angivet.

Betalingen vil herefter straks blive overført til det oplyste kontonummer. Kan det næsten blive meget nemmere? Det mener vi ikke! Vil du se hvor meget du kan få for netop din enhed, og samtidig bidrage til at reducere mængden af elektronikaffald, blot vælg en af mulighederne herunder og kom direkte til prisberegneren.

Sælg din iPhone Sælg din iPad
Få penge for din iPhone eller iPad ved at sælge den til MiPhone
Send din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os
Befinder du dig ikke i nærheden af Herlev? Send din reparation til os!

Foruden vores værksted i Herlev, har vi også en lang række butikker, hvor du kan indlevere din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation. Reparationstiden er stadig hurtig og prisen den samme. Derudover skal du også være mere end velkommen til at sende din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os. Vi betaler naturligvis fragten!

Send din enhed til os Se vores butikker