Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

Reparation af iPhone og iPad Herlev

Hos MiPhone i Herlev tilbyder vi reparation af iPhone og iPad. Her er du velkommen til at vente på, at din iPhone bliver repareret, mens du nyder en kop kaffe eller slapper af i det bløde. Du er naturligivs også velkommen til at indlevere din iPhone inden du kører på arbejde og hente igen når du kører hjem. De fleste iPhone reparationer klares indenfor blot 30 minutter.

Indleverer du en iPad til reparation hos os i Herlev i dag – uanset om du indleverer om formiddagen eller eftermiddagen – kan du afhente denne igen i morgen. Den længere reparationstid skyldes, at vi vil sikre os at limen som skærmen sidder fast med, får lov til at hærde inden udlevering.

Du kan derfor trygt henvende dig på vores værksted i Herlev med din defekte iPhone eller iPad. Så sørger vi for at din enhed bliver oprettet i vores system, repareret med originale reservedele og naturligvis 2 års garanti. Du har også her mulighed for at købe tilbehør, såsom covers, panserglas og kabler til dit Apple-produkt.

MiPhone Herlev

Adresse: Skinderskovvej 10, 2730 Herlev
Telefon: (+45) 70 22 00 10
Web: MiPhone.dk

Åbningstider:
Man-Fredag: 09:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 16:00

5-stjernet-brugeroplevelse
– Vores kunder elsker os!

Reparation af iPhone, iPad & Samsung

Er uheldet ude og har du smadret skærmen på din iPhone, iPad eller Samsung? Så fortvivl ej! Hos MiPhone betragter vi os selv som lidt af nogle nørder, men på den gode måde. Vi har mange års erfaring og ved præcis hvad der skal til for at udføre en ordentlig reparation – uanset om der er tale om en knust skærm, et batteriskift eller måske noget helt tredje. Vi bruger udelukkende originale reservedele og vores faglige niveau er i en klasse for sig selv, hvorfor vi med god samvittighed kan kalde os eksperter på området.

Vælg herunder om du ønsker reparation af din iPhone, iPad eller Samsung. Du vil herefter få muligheden for at se prisen på reparationen af netop din enhed.

Derfor ser vi os selv, som Danmarks bedste!


Danmarks største

Sammenligner vi MiPhone med de andre reparatører på markedet, er vi “by far” de bedst dækkene med over 30 butikker spredt over hele landet.


Hurtig reparation

Reparationer af iPhones samt Samsung er i 9 ud af 10 tilfælde løst samme dag, mens iPads altid er klar den efterfølgende dag. Fyn og Jylland op til fem hverdage.


Originale reservedele

De to vigtigste ting i vores virksomhed er kvaliteten af reservedele og kvaliteten af vores håndværk. Begge dele har vi endnu ikke set nogen anden reparatør gøre bedre.


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Back to Top