Sælg din Apple-enhed nemt og hurtigt

Konkurrencedygtige priser og betaling inden for blot 1-2 hverdage

Hos MiPhone giver vi dig muligheden for nemt og hurtigt at sælge din nye, gamle eller defekte Apple-enhed. Vælg herunder om du ønsker at få et tilbud på din iPhone, iPad, MacBook eller iMac. Det er helt uforpligtende. Vælger du at accpetere tilbuddet, sørger vi for fragten og en hurtig betaling. Nemt ikk’?

Få penge for din iPhone - sælg den til os

Sælg din iPhone

Få et tilbud
Få penge for din iPad - sælg den til os

Sælg din iPad

Få et tilbud
Få penge for din MacBook - sælg den til os

Sælg din MacBook

Få et tilbud
Få penge for din iMac - sælg den til os

Sælg din iMac

Få et tilbud

Så nemt er det at få penge for din Apple-enhed

1) Udfyld formularen

Når du har tjekket værdien på din enhed, udfylder du blot formularen.

2) Send din enhed

Du vil herefter modtage en pakkelabel, som du bruger til at sende din enhed til os.

3) Vi tjekker din enhed

Samme dag vi modtager din enhed, gennemgår vi den i forhold det du har angivet.

4) Du får betaling

Inden for 1-2 hverdage efter vi har modtaget din enhed, kan du se pengene på din konto.

Derfor sælger folk sine Apple-produkter til os

Der kan selvfølgelig være mange gode grunde til, at folk vælger at sælge sine nye, gamle eller defekte Apple-enheder til os. Men vi tro på, at det først og fremmest skyldes hvor nemt og enkelt det er.

Vores priser er til at forholde sig til, og du slipper samtidig for besværet med useriøse købere på DBA, Facebook Marketplace og lignende platforme. Derudover går pengene direkte ind på din bankkonto, således du allerede inden for 1-2 hverdage kan bruge af dem.

Det er selvfølgelig heller ikke uvæsentligt, at du med god samvittighed kan gøre noget godt for miljøet, ved at sikre din gamle eller defekte enhed nyt liv. Vi sørger naturligvis for at alt indhold er slettet, inden enheden kommer ud på nye eventyr.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, vi køber både helt nye, brugte og defekte enheder. Dog afspejler det sig naturligvis også i prisen, at din enhed måske har haft en hård medfart. Men hey!, det er vel bedre end den ligger hjemme i skuffen?

Nej, vi ligger desværre ikke inde med kontanter. Samtidig er det lettere for os, at dokumentere transaktioner regnskabsmæssigt, når det sker som en bankoverførsel. Dog kan vi forsikre dig om, at du har betalingen inden for blot 1-2 hverdage.

Nej, ikke nødvendigvis.

Når du har fået et tilbud på din Apple-enhed, kan du vælge at oprette dit salg online, hvorefter du vil modtage en pakkelabel. Men du kan også vælge at kigge forbi vores værksted, hvor vi kan ordne hele processen i én arbejdsgang.

Vi har gjort os meget umage for at præcisere hvordan du bedømmer standen på dit Apple-produkt, således vi undgår enhver form for tvivl.

Derfor skulle du også meget gerne kunne regne med den pris du ser på netop din enhed. Skulle vi være uenige i din vurdering, så kontakter vi dig inden for 24 timer efter modtagelse af enheden.

Vi kan naturligvis ikke tilbyde det samme som du kan få for din Apple-enhed på Den Blå Avis eller i en anden privat handel.

Dette bunder bl.a. i, at vi ved et videresalg af din enhed skal yde 24 måneders reklamationsret overfor den nye ejer. Her skelner købeloven desværre ikke til, at der er tale om en brugt vare.

Derudover skal vi afregne moms af enhver fortjeneste på en brugt enhed jf. brugtmomsordningen.

Når det så er sagt, så mener vi at vores priser er mere end fair. Vi tilbyder en hurtig betaling og du slipper for at skulle bøvle med kræsne købere, der vil mødes skumle steder, på mærkelige tidspunkter af døgnet, og forhandle om prisen.

Læs vores salgsbetingelser her.