reparation af iPhone SE 3. generation

iPhone SE 3. Generation reparation

Model: A2783 | Lanceringsår: 2022 | Tekniske specifikationer

Har din iPhone SE 3. Generation (2022) brug for en reparation af skærmen eller måske et nyt batteri? Så kan du helt roligt overlade denne opgave til vores kompetente og erfarne teknikere. Hos MiPhone har vi nemlig skruet i iPhones og andre devices i mere end 10 år.

Vi ved derfor også hvor vigtigt det er med brugen af de rette reservedele, hvorfor vi har dedikeret vores forretning til at tilbyde reparation med 100% originale reservedele. Af denne grund, kan vi med god samvittighed yde 2 års garanti på alle reparationer. Ruller du længere ned på siden, vil du finde en prisliste på de hyppigste reparationer.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone SE 3. Generation

Mere om iPhone SE 3. Generation reparation

iPhone SE 3. Generation imponerer med den nyeste A15 Bionic-chip og 5G-teknologi, hvilket leverer en hidtil uset ydeevne fra Apples prisbillige smartphone.

Uanset kompleksiteten af dine apps og programmer håndterer iPhone SE fra 2022 dem alle sammen ubesværet.

Denne mobil præsenterer sig i et robust og holdbart design, kendetegnet ved et stærkt Ceramic Shield på både front- og bagside. Kameraet leverer imponerende kvalitet i dine billeder og videoer med automatisk farvejustering.

Hvis uheldet er ude, og kameraet, skærmen, batteriet eller andre komponenter i din iPhone SE 2022 er blevet beskadiget, står vi klar til at udføre reparationen.

Vores teknikere, med over 10 års erfaring, anvender udelukkende originale reservedele og tilbyder 2 års garanti på alle reparationer.

iPhone SE 3. Generation skærmskift

Hvis skærmen på din iPhone SE fra 2022 har været en tur i asfalten eller stødt på noget hårdt, kan vores teknikere udskifte skærmen på under en time, så du hurtigt får din mobil tilbage i fuld funktionalitet.

Udskiftning af skærmen kræver professionelle hænder fra teknikere, der tager deres arbejde seriøst. Derfor benytter vi kun originale reservedele, udskifter alle pakninger undervejs og giver 2 års garanti på alle reparationer.

Det samme gælder for udskiftning af batteriet på din iPhone SE 3. Generation. Over tid vil batteriet i din iPhone blive forringet, og dette kan løses med et nyt batteri. Batteriet i iPhone SE er designet til at levere strøm i op til 15 timer ved videovisning.

Hvis batteriets ydeevne ikke længere lever op til den angivne kapacitet, og det er blevet nedslidt af naturlig brug, kræver det udskiftning. Vores erfarne teknikere kan i de fleste tilfælde håndtere et batteriskift inden for få timer.

Få din iPhone SE repareret allerede i dag

Du kan altid besøge vores værksted eller et af vores servicepoints uden tidsbestilling og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være tryg ved, at kvalitet og serviceniveau er i top.

Vi er altid til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have vedrørende din iPhone SE reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00 samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

En reparation af din iPhone SE 3. Generation er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos en af vores butikker, sørger vi for en hurtig og smertefri reparation.

Oftest kan en reparation klares på bare få timer – uanset om du benytter dig af butikken i Hillerød, Værløse, København S, Stenløse eller Espergærde. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du hverken mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPhone til os. Vi betaler fragten begge veje og sørger for en hurtig håndtering.

Find dit værksted Send din enhed