Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

iMac Reparation

Har du problemer med at din iMac ikke kan tænde, ikke viser noget billede på skærmen eller måske er blevet ekstrem langsom, så vil det nok være en god ide med en iMac reparation. Hos vores søstervirksomhed, Macreparation.dk, udfører vi alle former for reparationer og opgraderinger af iMacs, bruger udelukkende originale reservedele og giver naturligvis 2 års garanti på alle opgaver.

Hos Macreparation.dk kan vi være behjælpelige med reparation og opgradering af alle iMacs uanset størrelse og årgang. Med knap 10-års erfaring med netop af reparation af Apples modelprogram, tør vi godt kalde os selv for lidt af nogle nørder på område – på den gode måde.

iMac reparation

VÆLG DIN IMAC HERUNDER FOR AT KOMME TIL MACREPARATION.DK

Hvem er Macreparation.dk?

Hos Macreparation.dk har vi i knap 10 år beskæftiget os med reparation, opgradering og support af iMac, MacBook og Mac mini. Det har været alt fra udskiftning af skærm på MacBooks til reparation af tastaturet, men også opgaver såsom opgradering til SSD og flere RAM i iMacs og Mac mini. Der er altså tale om opgaver i alle ender af spektret, hvor en ting går igennem det hele – kvaliteten af vores håndværk.

Apples Mac-computere er dyre maskiner, hvorfor de også fortjener at blive behandlet ordentligt, og det er netop derfor at vi kun arbejder med de originale reservedele og yder 2 års garanti på alle reparationer og opgraderinger.

Vi holder til på samme adresse som MiPhone, nemlig på Skinderskovvej 10, 2730 Herlev. Tryk på knappen herunder for at komme til vores hjemmeside eller kontakt os på info@macreparation.dk eller 71 74 17 37. Vi glæder os til at se dig og din Mac.

Besøg Macreparation.dk

Udpluk af vores tilfredse kunder

Kom ind fra gaden med en smadret iphone skærm, forlod MiPhone 20 minutter efter, med en ny skærm og funktionsdygtig Iphone, Fantastisk oplevelse.
Martin Ishøi
Jeg er godt tilfreds med min mobil efter at den har været på besøg der. Fik den lavet på Nørrebro, hvor at jeg fandt ud af at de havde stjålet et par ting inde i min mobil, men da jeg så kom og afleverede den hos Miphone fik jeg det hele fikset. Har tabt min mobil flere gange, og den har ikke fået en eneste ridse efter.
Anna Sailegtim
God og hurtig betjening. Jeg havde smadret skærmen på min telefon og det værste ved, at skulle have repareret den er, at man skal vente dage på at få den igen. Jeg fik min telefon tilbage på under en time! Det ser man ikke andre steder. Jeg ville anbefalde dem til hver en tid..
Simone Hansen
Back to Top