iMac reparation

Overlad din iMac reparation til professionelle med mange års erfaring

Har du problemer med at din iMac ikke kan tænde, ikke viser noget billede på skærmen eller måske er blevet ekstrem langsom, så vil det nok være en god ide med en iMac reparation. Hos vores søstervirksomhed, Macreparation.dk, udfører vi alle former for reparationer og opgraderinger af iMacs. Selvfølgelig med originale reservedele og 2 års garanti på alle opgaver.

Hos Macreparation.dk er din iMac i de bedste hænder – besøg deres hjemmeside >>

Reparation af iMac Silicon hos MiPhone

iMac Silicon

Læs mere
Reparation af iMac 27" hos MiPhone

iMac 27″

Læs mere
Reparation af iMac 21,5" hos MiPhone

iMac 21.5″

Læs mere

Vi har repareret og supporteret iMacs i mere end 10 år

Selvom vi i MiPhone er dedikeret til reparation af iPhones, iPads og Samsung Galaxy smartphones, er vi ikke begrænset til disse enheder alene. Vi har nemlig en yderst kompetent søstervirksomhed, Macreparation.dk, som kan være behjælpelig med reparation og support til din iMac.

Du får altid den samme gode service og høje faglighed hos Macreparation.dk, da vi er ejet af de samme dygtige og dedikerede mennesker. Langt de fleste reparationer og opgraderinger klares inden for 24 timer, og der anvendes kun originale reservedele med 2 års garanti. Så har du haft et uheld med din iMac eller trænger den til en opgradering – så ved du hvem der er de bedste.

  Trustscore 4.9 baseret på +100 anmeldelser

Få penge for din iMac – sælg den til Macreparation.dk

Macreparation.dk har gjort det lettere end nogensinde, at sælge sin nye eller gamle iMac. Udfyld formularen på hjemmesiden og du vil inden for 24 timer modtage et uforpligtende tilbud.

På den måde slipper du for at diskutere med kræsne købere eller mødes på ubelejlige tidspunkter. Her foregår handlen nemt, trygt og sikkert, og betalingen overføres naturligvis direkte til din bankkonto inden for blot 1-2 hverdage efter modtagelse af din iMac.

Få et tilbud
Få penge for din iMac - sælg den til os