reparation af iPhone 6S

iPhone 6S reparation

Model: A1688 | Lanceringsår: 2023 | Tekniske specifikationer

MiPhone er den rette destination for alle reparationer som din iPhone 6S måtte have brug for. Hvis uheldet er ude, og din iPhone har stået for skud, er du altid mere end velkommen til at besøge vores værksted uden forudgående tidsbestilling.

Vores dygtige teknikere, med +10 års erfaring, står klar til hurtigt at genskabe funktionen i din iPhone 6S, så du kan fortsætte din dagligdag uden afbrydelser. Nedenfor finder du vores prisliste, der omfatter de forskellige typer reparationer, som vi tilbyder. Hos MiPhone går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone 6S

Mere om iPhone 6S reparation

Apple præsenterede iPhone 6S i 2015, en smartphone med nye funktioner sammenlignet med sin forgænger, iPhone 6. Denne avancerede enhed bød også på et forbedret 12MP kamera og muligheden for at optage i 4K.

Selvom batterilevetiden forblev den samme som iPhone 6, viste Plus-udgaverne længere levetid. Telefonens chassis blev styrket, og den blev udstyret med den innovative 3D Touch teknologi.

iPhone 6S blev hurtigt en af de mest udbredte telefoner i Danmark, og vi har derfor omfattende erfaring med præcis denne model.

Smartphones udgør en livsnerve for mange danskere, og det kan være frustrerende, når ens iPhone oplever problemer. Hos MiPhone er vores primære fokus altid at kunne reparere din telefon så hurtigt som muligt, hvorfor vi oftest kan tilbyde reparation af iPhone 6S på under en time.

Skærmskift på iPhone 6S

iPhone 6S-skærmen var den første fra Apple med 3D Touch-funktion. På trods af den øgede kompleksitet har vi omfattende erfaring med reparation og udskiftning af denne skærmtype.

Vi anvender konsekvent originale Apple reservedele, medmindre du foretrækker et af vores mere økonomiske alternativer. Derudover yder vi altid en 2-årig garanti på alle vores reparationer.

Trænger din iPhone 6S til nyt batteri?

Hvis dit iPhone 6S-batteri løber hurtigt tør for strøm eller lukker ned uventet, kan vi også hjælpe med at udskifte dette.

Selvom det indbyggede lithium-ion batteri på 1.715 mAh har imponerende kapacitet med lang stand-by-tid, vil det med tiden opleve væsentlig forringelse. Hvis du oplever dette, kan det være tid til at få udskiftet batteriet i din iPhone.

Skal vi klare reparationen af din iPhone 6S?

Du er altid velkommen til at besøge vores værksted i Herlev, eller et af vores mange indleveringssteder, uden forudgående aftale og få personlig assistance til din iPhone.

Her kan du være tryg ved, at vores fokus er på høj kvalitet og enestående service.

Du kan også kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00 samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål til din reparation.

Hos MiPhone kan du være sikker på, at din iPhone får den opmærksomhed og behandling som den fortjener.

En reparation af din iPhone 6S er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige og uheldige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos en af vores butikker, sørger vi for en hurtig og problemfri reparation.

Oftest kan en reparation klares på bare få timer – uanset om du benytter dig af butikken i København S, Værløse, Allerød, Stenløse eller Espergærde. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPhone til os. Vi betaler fragten begge veje og sørger for en hurtig ekspedition.

Find dit værksted Send din enhed