reparation af Samsung Galaxy Note 10 Lite

Samsung Galaxy Note 10 Lite reparation

Model: SM-N770F | Lanceringsdato: 21. januar 2020 | Tekniske specifikationer 

Med mere end 15.000 reparationer under bæltet, herunder et utal af Samsung Galaxy Note 10 Lite, har vi hos MiPhone opbygget en omfattende erfaring i at adressere en bred vifte af skader og tekniske problemer. Vi er derfor klædt på til at håndtere en hvilken som helst skade din enhed måtte have pådraget sig.

Når du overdrager din Samsung Galaxy Note 10 Lite til os for reparation, kan du være sikker på, at den vil blive behandlet af vores kvalificerede og erfarne teknikere. De har den nødvendige viden og færdigheder til effektivt at diagnosticere og rette op på problemer, så din enhed fungerer optimalt igen.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy Note 10 Lite

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy Note 10 Lite reparation

Samsung Galaxy Note 10 Lite, introduceret i Danmark i januar 2020, er en budgetvenlig smartphone, der stadig opretholder Samsungs anerkendte høje kvalitetsstandarder.

Denne model tilbyder lang batteritid, en robust 6,7-tommers Super AMOLED-skærm og kommer med fire kameraer – tre på bagsiden og et på forsiden.

Skulle din Galaxy Note 10 Lite have lidt skade, være det et udkørt batteri, en revnet skærm, eller en utilsigtet vandskade, kan MiPhone hjælpe med den nødvendige reparation.

Mere end 10 år med reparation af smartphones

Hos MiPhone har vi en omfattende erfaring med Samsung-enheder, og vi er skarpe i at diagnosticere og reparere forskellige problemer.

i kan typisk gennemføre de fleste reparationer og udskiftninger inden for få timer.

Under reparationen bruger vi kun det fineste udstyr og originale reservedele for at sikre, at din telefon er i trygge hænder og fungerer som ny, når vi er færdige.

Reparation uden tidsbestilling

Vi tilbyder også 2 års garanti på alle vores reparationer, hvilket betyder, at hvis der skulle opstå fejl på den udskiftede del, vil vi reparere den igen uden ekstra omkostninger.

Du er altid velkommen på vores værksted uden forudgående tidsbestilling. Her står vores team af dygtige teknikere klar til at give din Samsung Galaxy Note 10 Lite den opmærksomhed og pleje, den fortjener.

En reparation af din Samsung Galaxy Note 10 Lite er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en problemfri reparation med minimal ventetid.

Det gør altså ingen forskel for os om du benytter dig af butikken i eksempelvis Rødovre, Værløse, Allerød, Stenløse eller Hillerød. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor langt de fleste reparationer oftest kan udføres mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy til os. Så sørger vi for en hurtig og effektiv reparation af din enhed!

Find dit værksted Send din enhed