reparation af iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro Max reparation

Model: A2894 | Lanceringsår: 2022 | Tekniske specifikationer

Hvis din iPhone 14 Pro Max kræver en reparation af højeste kvalitet, er MiPhone det helt rette match for dig. Vi præsenterer dig for et omfattende udvalg af reparationsmuligheder, herunder skærmudskiftning, batteriskift, udskiftning af bagside og meget mere.

Med mere end 10 års solid erfaring kan du med fuld tillid overlade reparationen af din iPhone 14 Pro Max til vores erfarne teknikere. Vi er så overbeviste om kvaliteten af vores arbejde, at vi tilbyder en imponerende 2-årig garanti på alle de reparationer, vi udfører. Hos MiPhone er din iPhones velvære vores topprioritet.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone 14 Pro Max

Mere om iPhone 14 Pro Max reparation

iPhone 14 Pro Max imponerer med sin imponerende 6,7-tommer OLED-skærm og en opdateringshastighed på 120 Hz. Ligesom iPhone 14 Pro er iPhone 14 Pro Max også karakteriseret ved sin Dynamic Island, der bidrager til fuld udnyttelse af hver eneste kvadratcentimeter på den store skærm.

Udstyret med et avanceret tredobbelt kamerasystem, der byder på et væld af funktioner og muligheder, samt Crash Detection og Emergency SOS via satellitopkald, leverer iPhone 14 Pro Max en enestående brugeroplevelse og øget sikkerhed.

Reparation af iPhone 14 Pro Max til skarpe priser

Prisen for reparation af iPhone 14 Pro Max varierer naturligvis afhængigt af omfanget af skaden og kompleksiteten af opgaven. Hos MiPhone sikrer vi altid konkurrencedygtige priser på alle vores iPhone-reparationer.

Ved behov for flere reparationer på samme enhed tilbyder vi gerne en rabat på den samlede pris.

Se venligst vores prisliste her på siden, der opsummerer omkostningerne ved de forskellige typer reparationer for din iPhone 14 Pro Max.

Besøg os uden forudgående tidsbestilling

Du er altid velkommen til at besøge vores værksted eller et af vores servicepoints uden tidsbestilling. Vores dygtige teknikere kan håndtere de fleste reparationer inden for få timer, hvorfor du ikke skal vente unødvendigt længe.

Vi stræber efter at have alle de nødvendige reservedele på lager, som er angivet i vores prisliste. Du er dog altid velkommen til at kontakte os for en opdateret lagerstatus.

Vi står altid til rådighed for at besvare alle spørgsmål vedrørende reparationen af din iPhone 14 Pro Max. Du kan også kontakte vores kundeservice på alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for yderligere hjælp.

En reparation af din iPhone 14 Pro Max er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Oftest kan en iPhone reparation klares inden for få timer – uanset om du benytter dig af butikken i VærløseStenløse, Rødovre, Helsinge eller Valby. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPhone til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed