reparation af Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra reparation

Model: SM-N985F / SM-N986F | Lanceringsdato: 21. august 2020 | Tekniske specifikationer 

Lad MiPhone stå for reparationen af din Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Som en af Danmarks førende virksomheder inden for mobilreparationer, har vi over et årtis erfaring og har udført tusindvis af reparationer på forskellige smartphones. Du kan altså trygt stole på, at din enhed er i trygge hænder.

I alle vores reparationer anvender vi udelukkende originale reservedele direkte fra Samsung, hvilket sikrer den højeste kvalitet og kompatibilitet. Derudover tilbyder vi 2 års garanti på alle vores reparationer. Vi ser frem til at byde dig og din Galaxy Note 20 Ultra velkommen hos MiPhone.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy Note 20 Ultra reparation

Samsung Galaxy Note 20 Ultra, som er en forfinet udgave af Samsungs flagskibsmodel fra 2020, blev lanceret i Danmark i august det år.

Denne alsidige smartphone imponerer med sin evne til at opfylde næsten alle dine behov og mere til.

Den er udstyret med en storslået 6,9 tommer Dynamic AMOLED 2X-skærm med HDR10+ og drives af en kraftfuld Snapdragon 865 Plus-processor, hvilket åbner op for muligheden for at streame Xbox-spil direkte på din mobil.

Vi fikser skaden på din dyrbare smartphone

Skulle din Samsung Galaxy Note 20 Ultra pådrage sig skader, er der ingen grund til bekymring.

Hos MiPhone tilbyder vi hurtig og professionel reparation, ofte til en pris, der er betydeligt lavere end omkostningen ved at købe en ny enhed.

Vi er dedikerede til at levere en kvalitetsreparation, der ikke bare genopretter din smartphone til dens tidligere stand, men også potentielt forlænger dens levetid.

Vi opnår dette ved at anvende originale reservedele og trække på vores team af erfarne teknikere, som har mange års erfaring i branchen.

Høj faglighed og 2 års garanti på alle reparationer

Vores faglighed omfatter alle typer reparationer, inklusive skærmudskiftning, batteriskift, reparation af ladestik, højttalere og meget mere.

Alle vores reparationer kommer med en 2-års garanti. Dette betyder, at hvis der opstår fejl på de udskiftede dele, vil vi naturligvis reparere dem igen uden yderligere omkostninger for dig.

Er du interesseret, er du altid velkommen til at besøge vores værksted uden forudgående tidsbestilling.

Her står vores kompetente teknikere klar til at give din Galaxy Note 20 Ultra den opmærksomhed og pleje, den fortjener.

En reparation af din Samsung Galaxy Note 20 Ultra er lige om hjørnet!

Vores hverdag har i mere end 10 år bestået i at gøre triste kunder glade igen, ved at bringe livet tilbage til deres Samsung Galaxy smartphones, iPhones eller iPads. Dette gør vi naturligvis altid på hurtigste vis og med håndværket i orden. 

En Samsung Galaxy Note 20 Ultra reparation kan normalt håndteres på få timer, såfremt reservedelene er på lager, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis Stenløse, Virum eller Værløse. Du skal naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din Samsung Galaxy til os. Vi betaler naturligvis fragten begge veje.

Find dit værksted Send din enhed