reparation af iPhone XR

iPhone Xr reparation

Model: A2105 | Lanceringsår: 2018 | Tekniske specifikationer

Er du den ulykkelige ejer af en defekt iPhone Xr? Så fortvivl ikke, vi er sat i verden for at komme dig til undsætning. Uanset om din skærm er gået i tusinde stykker, kameraet ikke fungerer korrekt, batteriet er kørt dødt eller du oplever andre problemer, så er vi din garanti for en professionel reparation.

Typisk kan vi håndtere reparationen af din iPhone Xr på relativt kort tid, normalt inden for bare få timer. Med mere end 10 års erfaring, står vores dygtige teknikere altid klar til at hjælpe dig – og det bedste er, at du ikke behøver at bestille tid på forhånd. Se vores prisliste nedenfor for mere information.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone Xr

Mere om iPhone Xr reparation

iPhone Xr repræsenterer et prisvenligt alternativ til de mere avancerede iPhone XS-modeller, og selvom der er foretaget nogle kompromisser her og der for at opnå en lavere pris, er disse faktisk begrænsede.

Som med iPhone XS Max og iPhone XS er iPhone Xr desværre mere udsat for skader som følge af slag, da den har en større skærm end tidligere modeller og en glasbagside, der muliggør trådløs opladning.

Hos MiPhone er du dog garanteret konkurrencedygtige priser på reparationen af din iPhone Xr. Vi opererer altid med faste, lave priser på udskiftning af skærme, batterier, bagsider, front- og bagkameraer samt bundstik.

Reparationstiden er heller ikke noget du skal være bekymret for, da langt de fleste reparationer af iPhone Xr klares på bare få timer. Og i flere tilfælde kan du vente mens vi tager os godt af din enhed.

Ny skærm eller nyt batteri? Vi klarer det!

Reparation af skærmen på din iPhone Xr kræver særlig ekspertise, da skærmen er anderledes end andre skærme i Apples X-serie med sin større størrelse og Liquid Retina-teknologi.

Hos MiPhone bruger vi altid originale reservedele og giver naturligvis 2 års garanti på skærmudskiftning.

Batteriet i iPhone Xr er et af de største i Apples sortiment anno 2018, og det imponerende Li-Ion-batteri med en kapacitet på 2.658 mAh leverer en imponerende batterilevetid.

Hvis batteriets ydeevne begynder at svigte, kan vi ligesom med mange andre reparationer af iPhone Xr, håndtere dette inden for få timer.

Vi er her for dig og din iPhone Xr

Har du problemer med din farverige smartphone, er du altid velkommen til at lægge vejen forbi vores værksted eller butikker uden tidsbestilling.

Vi tager kunderservice seriøst, hvorfor vi altid står til rådighed for dine spørgsmål på hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

En reparation af din iPhone Xr er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere fra alle dele af landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos et af vores indleveringssteder, kan vi forsikre dig en hurtig og præcis reparation.

Oftest kan en reparation klares på blot få timer – uanset om du benytter dig af butikken i Værløse, Allerød, Stenløse, Frederikssund, Espergærde eller Valby. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at lægge vejen forbi vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPhone til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed