Reparation af iPhone, iPad & Samsung i Allerød

Du finder os hos Click Foto
M D Madsensvej 14, 3450 Allerød

📞 Kontakt os

Telefon:

70 22 00 10

E-mail:

info@miphone.dk

Åbningstider

Hverdage:

10.00 – 18.00

Lørdag:

10.00 – 14.00

Søndag:

Lukket

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din enhed er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Få udført en reparation af din iPhone i Allerød

Gør reparationen af din iPhone nem og enkel ved at besøge vores lokale indleveringssted i Allerød hos Click Foto. Mens vi professionelt håndterer reparationen på vores værksted i Herlev, kan du aflevere din beskadigede iPhone lokalt og få den repareret samme dag. Hvis du indleverer din defekte iPhone før kl. 12.00, garanterer vi, at den er klar til afhentning inden kl. 16.00 samme dag.

Når det drejer sig om reparation af skærmen på din iPhone, giver vi dig valget mellem den originale skærm, som din iPhone blev født med, eller en mere prisvenlig tredjeparts skærm. Uanset dit valg får du selvfølgelig altid 2 års garanti på reparationen.

Vores ekspertise omfatter ikke kun skærmreparationer, men også andre komponenter i din iPhone, såsom batteriskift, udskiftning af bagsiden eller en simpel rensning af opladerport, mikrofon og højttaler. Uanset hvilke udfordringer din iPhone står over for, er vi klar til at hjælpe dig. Klik på linket nedenfor for at udforske de mange reparationer, vi kan tilbyde til din iPhone hos Click Foto i Allerød.

Se vores priser
Reparation af iPhone
Reparation af iPad

Udskiftning af skærm og reparation af iPad i Allerød

Det er almindeligt kendt, at skærmene ofte lider skade på iPads, hvilket gør det til den mest hyppige reparation, vi håndterer. Denne ofte forekommende opgave har givet vores erfarne teknikere omfattende ekspertise inden for reparation og udskiftning af skærme på diverse iPads. Du kan derfor trygt overlade din defekte iPad til vores dygtige team hos Click Foto i Allerød.

I modsætning til iPhone-reparationer tager reparationen af en iPad lidt længere tid. Dette skyldes enhedens opbygning, hvor skærmen er fastlimet til selve rammen, hvilket gør udskiftningen mere kompleks. Efterfølgende skal iPad’en lukkes og limes igen. Vi prioriterer at lade limen hærde fuldstændigt inden udlevering, så vi er sikre på, at skærmen sidder solidt fast.

Reparationen af din iPad vil derfor være fuldført inden for 24 timer. Hvis du afleverer din iPad til reparation hos Click Foto i Allerød inden kl. 16.00, garanterer vi, at den vil være klar igen fra kl. 12.00 den efterfølgende dag. Udover skærmudskiftning tilbyder vi også mange andre reparationer, som du kan udforske ved at klikke på knappen nedenfor.

Læs mere

Reparation af Samsung Galaxy med originale reservedele i Allerød

Vores indleveringssted Click Foto i Allerød er det perfekte sted for dig, der har brug for hjælp til reparationen af din Samsung Galaxy smartphone, uanset om den hører til A-serien, S-serien, Z-serien eller Note-serien. Vi benytter udelukkende originale Samsung reservedele (Service Packs), så du kan være tryg ved, at din enhed opretholder de høje kvalitetsstandarder fra Samsung efter reparationen.

Med over 10 års erfaring inden for smartphone-reparationer ved vi, at de originale reservedele er de eneste, der lever op til de standarder, du forventer af din Samsung Galaxy. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også 2 års garanti på alle vores reparationer.

På grund af det brede udvalg af Galaxy-modeller og de mange forskellige farvevarianter kan det dog ske, at vi ikke har alle reservedele på lager. Dette kan medføre en lidt længere reparationstid for din Samsung Galaxy. Du vil selvfølgelig altid blive informeret om dette, inden vi starter reparationen. Klik på linket nedenfor for at lære mere om reparationen af præcis din Samsung Galaxy, hvor vi kan hjælpe med udskiftning af skærm, batteri, bagcover, kamera og meget mere.

Find din Samsung
Reparation af Samsung

Gør som 15.000 andre og overlad trygt din reparation til os

Vi er overbeviste om, at vores succes hviler på tillid og pålidelighed. Vores omhyggelige håndtering af personfølsomme data er blot en del af det ansvar vi bærer. Vi ser det også som vores forpligtelse at give ærlig rådgivning, især når det handler om at guide vores kunder mod de mest fornuftige og optimale løsninger. Vi tilskynder ikke vores kunder til reparationer, der ikke giver mening økonomisk eller har tvivlsom holdbarhed.

Hos Click Foto i Allerød er vi stolte af at levere førsteklasses håndværk ved enhver reparation. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af reservedele, og vi undlader ikke en eneste skrue for at fremskynde reparationstiden. Vores tilgang til reparationer er baseret på at følge producentens specifikationer – og det er din sikkerhed for et resultat, du kan have tillid til!

  Trustscore 4.9 baseret på +100 anmeldelser

Sælg din iPhone eller iPad til os – uanset om den er ny, gammel eller defekt

Hvis din ældre iPhone eller iPad ikke længere er egnet til reparation, eller hvis du har opgraderet til en ny enhed og ønsker at veksle den gamle til kontanter, står vi klar til at hjælpe dig. Uanset enhedens tilstand kan du altid sælge den til os, og processen starter enkelt i vores prisberegner. Få hurtigt og uforpligtende et tilbud på din iPhone eller iPad.

Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, udfylder du blot en simpel formular med dine oplysninger. Herefter modtager du en e-mail med en pakkelabel, som du kan bruge til at sende enheden til os. Når vi modtager din enhed, gennemfører vi en omhyggelig kontrol for at sikre, at den matcher de oplysninger, du har angivet.

Betalingen overføres derefter øjeblikkeligt til det specificerede kontonummer. Kan det blive mere bekvemt? Vi tvivler! Vil du se, hvor meget du kan få for din enhed og samtidig bidrage til at reducere elektronikaffaldet, skal du blot vælge en af mulighederne nedenfor og gå direkte til prisberegneren.

Sælg din iPhone Sælg din iPad
Få penge for din iPhone eller iPad ved at sælge den til MiPhone
Send din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os
Befinder du dig ikke i nærheden af Allerød? Send din reparation til os!

Udover vores indleveringssted hos Click Foto i Allerød har vi også flere butikker, hvor du kan aflevere din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation – både reparationstiden og prisen forbliver uændret. Derudover er du mere end velkommen til at sende din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os. Fragtomkostningerne dækker vi selvfølgelig!

Send din enhed til os Se vores butikker