Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

Reparation af iPhone, iPad & Samsung

Er din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy gået i stykker på den eller den anden måde, kan du trygt overlade det til os. Vi sætter service i højsædet og bruger kun originale reservedele. Så skulle uheldet være ude, kan du trygt indlevere din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos en af vores samarbejdspartnere, hvilket du kan læse mere om længere nede på siden. Har du spørgsmål til hvordan konceptet fungerer eller andre spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 70 22 00 10. For at finde prisen på din ønskede reparation, blot tryk på iPhone Reparation, iPad Reparation eller Samsung Reparation. Er du i tvivl om hvilken model du har, kan du finde ud af det her →


Danmarks største

Sammenligner vi MiPhone med de andre reparatører på markedet, er vi “by far” de bedst dækkene med over 30 butikker spredt over hele landet.


Hurtig reparation

Reparationer af iPhones samt Samsung er i 9 ud af 10 tilfælde løst samme dag, mens iPads altid er klar den efterfølgende dag. Fyn og Jylland op til fem hverdage.


Originale reservedele

De to vigtigste ting i vores virksomhed er kvaliteten af reservedele og kvaliteten af vores håndværk. Begge dele har vi endnu ikke set nogen anden reparatør gøre bedre.


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

iphone forsikring miphone v2

MiPhone Forsikring

Hos MiPhone har vi vores helt egen forsikring til din iPhone og iPad. Du kan vælge mellem en løbetid på 6 eller 12 måneder og du er selvfølgelig dækket i hele verden. Forsikringen dækker alle pludselige udefrakommende skader, herunder tab og væskeskader.

Du kan med en lav selvrisiko få udbedret din skade på vores eget værksted, hos en af vores butikker eller ved hjælp af vores Box’n’Return service, hvis du for eksempel sidder på stranden i Spanien.

Læs mere

Back to Top