Reparation af Apple & Samsung

Udført af IT-nørder med respekt for producentens specifikationer

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din enhed er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Reparation af iPhone

iPhone reparation

Se mere
Reparation af iPad

iPad reparation

Se mere
Reparation af Samsung

Samsung reparation

Se mere

Gør som 15.000 andre – overlad trygt din reparation til os

Vi har i mere end 10 år arbejdet med reparation af iPhones, iPads, MacBooks, iMacs og Samsung Galaxy Smartphones for mere end 15.000 glade kunder. Dette har givet os en masse erfaring, som vi hver dag drager nytte af.

Om du har behov for udskiftning af skærmen i din iPhone, nyt batteri i din Samsung Galaxy eller en gendannelse af din iPad, så klarer vi opgaven for dig. Vi plejer at kalde os selv for lidt af nogen IT-nørder, men på den gode måde. Derfor kan vi også uden at tøve, og med god samvittighed, give 2 års garanti på alle reparationer.

  Trustscore 4.9 baseret på +100 anmeldelser

En reparation af din Apple eller Samsung-enhed er ikke langt væk

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy på vores værksted eller i en af vores butikker, sørger vi for en hurtig reparation. Og du behøver ikke, at bestille tid.

Oftest tager det ikke mere end få timer, at udføre en reparation – uanset om du benytter dig af butikken i Rødovre, Værløse, Allerød, Helsinge eller Espergærde. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din enhed til os. Så sørger vi ligeledes for en hurtig ekspedition!

Find dit værksted
Reparation af din iPhone, iPad eller Samsung i hele Danmark
Send din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os

Send din Apple eller Samsung-enhed til reparation

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores mange butikker? Så er du altid mere end velkommen til at sende din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til vores værksted. Her sørger vi for en hurtig reparation, således du ikke skal undvære din enhed i længere tid end højst nødvendigt. Klik på linket herunder og opret din reparation allerede i dag – vi betaler fragten begge veje!

Send din enhed til os