MacBook reparation

Vi tager os af din MacBook – om du har brug for reparation eller support

Har du været så uheldig at ødelægge skærmen på din MacBook, spilde væske i tastaturet eller trænger batteriet måske til en udskiftning, så vil det nok være en god ide med en MacBook reparation. Hos vores søstervirksomhed, Macreparation.dk, udfører vi alle former for reparationer af MacBooks. Naturligvis med originale reservedele og 2 års garanti.

Hos Macreparation.dk er din MacBook i de bedste hænder – besøg deres hjemmeside >>

Reparation af MacBook Pro hos MiPhone

MacBook Pro

Læs mere
Reparation af MacBook Air hos MiPhone

MacBook Air

Læs mere
Reparation af MacBook Retina hos MiPhone

MacBook

Læs mere

Mere end 10 års erfaring med reparation af MacBook

Selvom MiPhone er dedikeret til reparation af iPhones, iPads og Samsung Galaxy smartphones, er vi ikke begrænset til disse enheder alene. Vi har nemlig en yderst kompetent søstervirksomhed, Macreparation.dk, som kan være behjælpelig med reparation og support til din MacBook.

Du får den samme gode service og høje faglighed hos Macreparation.dk, da vi er ejet af de samme dygtige og dedikerede mennesker. Langt de fleste reparationer klares inden for blot 24 timer, og der anvendes naturligvis originale reservedele med 2 års garanti. Så har du haft et uheld med din MacBook Pro, MacBook Air eller almindelige MacBook, så ved du hvor du kan henvende dig.

  Trustscore 4.9 baseret på +100 anmeldelser

Få penge for din MacBook – sælg den til Macreparation.dk

Macreparation.dk har gjort det lettere end nogensinde, at sælge sin nye eller gamle MacBook. Udfyld formularen på hjemmesiden og du vil inden for 24 timer modtage et uforpligtende tilbud.

På den måde slipper du for at diskutere med kræsne købere eller mødes på ubelejlige tidspunkter. Her foregår handlen nemt, trygt og sikkert, og betalingen overføres naturligvis direkte til din bankkonto inden for blot 1-2 hverdage efter modtagelse af din MacBook.

Få et tilbud
Få penge for din MacBook - sælg den til os