reparation af iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus reparation

Model: A1524 | Lanceringsår: 2014 | Tekniske specifikationer

iPhone 6 Plus, den forstørrede version af den almindelige iPhone 6, var efter sin lancering i 2014 en af de mest eftertragtede smartphones fra Apple her i Danmark. Det er derfor også en af de modeller, som vi har repareret absolut flest af i gennem de mere end 10 år vi har eksisteret.

Hvis din iPhone 6 Plus ikke længere præsterer som den skal, er en reparation muligvis uundgåelig. Hos MiPhone udfører vi dagligt adskillige reparationer, og vi går til enhver opgave med dedikation og professionalisme – uanset hvad der udskiftes eller repareres i din iPhone 6 Plus.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone 6 Plus

Mere om iPhone 6 Plus reparation

Hos MiPhone tilbyder vi professionel reparation af iPhone 6 Plus – en smartphone lanceret af Apple i 2014 – der stadig flere år efter er utrolig populær blandt danske brugere.

Hvis din iPhone 6 Plus er beskadiget eller ikke fungerer korrekt, er vi her for at sikre, at du får den hjælp din enhed behøver.

Beliggende i Herlev har vores værksted specialiseret sig i reparation af iPhones og de fleste andre smartphones. Uanset om din iPhone 6 Plus har en knust skærm eller oplever batteriproblemer, kan vi professionelt udskifte de defekte dele og følge op med 2 års garanti.

Vi klarer din reparation samme dag

Vi forstår vigtigheden af at få din iPhone repareret hurtigt, da det kan være besværligt at undvære den i en travl hverdag. Vores erfarne teknikere, med mere end 10 års erfaring, arbejder effektivt, og de fleste reparationer bliver afsluttet inden for bare få timer.

Besøg vores værksted i Herlev eller et af vores mange indleveringssteder uden tidsbestilling. Her kan du altid forvente kvalitetsservice og personlig assistance til din iPhone 6 Plus reparation.

Har du spørgsmål til en reparation er vores kundeservice tilgængelig alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00 for at sikre, at du får den hjælp du har brug for.

Hos MiPhone kan du være sikker på, at din iPhone 6+ er i trygge hænder.

En reparation af din iPhone 6 Plus er lige om hjørnet!

Vores hverdag har i mere end 10 år bestået i at gøre triste kunder glade igen, ved at bringe livet tilbage til deres iPhones, iPads eller Samsung Galaxy smartphones. Dette gør vi naturligvis altid på hurtigste vis og med håndværket i orden. 

En iPhone 6 Plus reparation kan normalt håndteres på få timer, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis Allerød, Stenløse eller Værløse. Derudover er du naturligvis velkommen på vores værksted i Herlev, hvor reparationstiden er endnu kortere.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din iPhone til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten begge veje betales af os! Hos MiPhone prioriterer vi effektive og bekvemme løsninger for vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed