reparation af iPhone 12 mini

iPhone 12 mini reparation

Model: A2399 | Lanceringsår: 2020 | Tekniske specifikationer

Står din iPhone 12 mini med et behov for reparation? Hos MiPhone er vi altid klar til at levere en hurtig og professionel hjælp. Vi forstår, hvor afgørende din telefon er for din dagligdag, og vores erfarne teknikere har ekspertisen til at håndtere en bred vifte af fejl og skader.

Med mere end 10 år i branchen kan vi håndtere forskellige typer skader på din iPhone 12 mini, herunder en knust skærm eller et defekt ladestik. Udforsk vores omfattende prisliste nedenfor og besøg os uden tidsbestilling.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone 12 mini

Mere om iPhone 12 mini reparation

Den kompakte iPhone 12 mini, lanceret i november 2020 som en del af en imponerende kvartet, fortsætter Apples tradition for at levere avancerede smartphones.

Med sin lette vægt på 133 gram og en skærmstørrelse på kun 5,4″, byder den på en enestående hastighed takket være den kraftfulde A14 Bionic-processor, som den deler med sine større søskende.

Skærmen, en 5,4″ OLED retina-skærm, og et Ceramic Shield, der giver fire gange mere beskyttelse end tidligere modeller, er med til at skabe en imponerende brugeroplevelse.

Selvom iPhone 12 mini er ekstra beskyttet med Ceramic Shield-frontglas, er uheld uundgåelige. Alt fra slag og slid til vandindtrængning, støv og snavs i indgangene kan påvirke enheden.

Hvis du har brug for reparation eller udskiftning af komponenter i din 12 mini, står vi hos MiPhone klar til at yde assistance.

Skærmreparation på iPhone 12 mini

På trods af Ceramic Shield-frontglasset, som er fire gange mere slidstærkt end tidligere, er din iPhone 12 mini desværre ikke immun over for skærmskader?

Gudskelov har vi det rette udstyr, således vi hurtigt og billigt kan udføre et skærmskift, med enten en original skærm eller et billigere alternativ fra en tredjepart.

Trænger dit iPhone 12 mini batteri til udskiftning?

Selvom batteriet i iPhone 12 mini leverer lidt mindre strøm end iPhone 12, kan det stadig levere imponerende 10 timers uafbrudt videoafspilning før opladning er nødvendig. Funktioner som QI trådløs opladning og Fast Charging er også tilgængelige.

Batteriet er ofte en af de første komponenter, der viser tegn på slitage. Hvis du oplever hyppigere opladningsbehov og nedsat ydeevne, kan vi hjælpe med en grundig diagnose og om nødvendigt udskifte batteriet.

Læg vejen forbi vores værksted

Vi stræber efter at udføre de fleste reparationer på under få timer, da vi forstår vigtigheden af en smartphone i dagligdagen. Vi har altid åben uden tidsbestilling, for at minimere besværet ved en reparation.

Du kan altså altid besøge vores værksted i Herlev, eller et af vores mange indleveringssteder, og opleve vores fokus på kvalitet og god service.

Vi er altid tilgængelige for at besvare spørgsmål vedrørende din iPhone 12 mini-reparation. Kontakt vores kundeservice på hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00 for personlig assistance.

En reparation af din iPhone 12 mini er lige om hjørnet!

Vi betjener dagligt ulykkelige ejere af smartphones og tablets over hele landet fra vores værksted i Herlev. Når du afleverer din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy ved et af vores indleveringssteder, garanterer vi en hurtig reparation.

En iPhone 12 mini reparation kan normalvis håndteres inden for få timer, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis Værløse, Allerød eller Stenløse. Derudover er du naturligvis velkommen på vores værksted i Herlev, hvor de fleste reparationer udføres mens du venter.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din iPhone til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten begge veje betales af os! Hos MiPhone prioriterer vi effektive og bekvemme løsninger for vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed