Nyt batteri i din iPhone med ægte Apple-reservedele

Nyt batteri i din iPhone med ægte Apple-reservedele

Trænger din iPhone til et nyt batteri, da det gamle er væsentligt forringet, så er der et par ting, du skal være opmærksom på, inden du farer ud og får det skiftet. Blandt andet om der er tale om ægte Apple-reservedele.

Der findes nemlig mange kopibatterier på markedet, som ikke leverer den korrekte ydelse eller fungerer regelmæssigt. Gudskelov kan din iPhone selv fortælle dig, om du har fået monteret et ægte Apple-batteri.

Derfor bruger vi kun ægte Apple-batterier til din iPhone

Der er mange gode grunde til, at vi kun bruger ægte Apple-batterier, når du kommer med din iPhone til batteriskift på vores værksted. Det bunder nemlig i kvalitet og funktion.

Apples batterier produceres med strenge krav til kvaliteten, hvilket sikrer en lav reklamationsrate og den længste batterilevetid på markedet. Ingen kopiproducenter kan levere et batteri i samme kvalitet.

Derudover er batterierne i nedenstående iPhones konfigureret unikt til hver enkelt enhed. Det betyder, at hvis det ikke udskiftes med et nyt ægte Apple-batteri, vil du mangle funktionalitet i din iPhone:

Din iPhone afslører hvis ikke dit batteri er en ægte Apple-reservedel

Bliver batteriet i din iPhone ikke udskiftet med en ægte Apple-reservedel, inklusive en såkaldt ‘systemkonfiguration‘, vil din iPhone faktisk selv komme og fortælle dig det.

En systemkonfiguration er kun mulig at udføre, når batteriet er leveret direkte af Apple til netop din iPhone. Konfigurationen sørger for, at enheden og Apple ved, at din iPhone har fået nyt batteri, og ikke mindst, at det virker 100% korrekt.

Er batteriet derimod ikke leveret direkte fra Apple, vil en systemkonfiguration heller ikke være mulig at udføre, hvilket din iPhone vil fortælle dig som en ‘Ukendt reservedel ⚠️‘ i indstillinger under fanen ‘Generelt‘ og derefter ‘Om‘.

Derudover vil du ikke længere have mulighed for at se batteriets maksimumkapacitet i indstillinger under fanen ‘Batteri‘ og derefter ‘Batteritilstand og opladning‘.

Du kan med andre ord ikke følge med i, hvor slidt dit batteri er blevet, og hvornår det igen trænger til udskiftning.

Kopi-batteri i iPhone

Derfor skal du vælge ægte Apple-reservedele når batteriet i din iPhone skal skiftes

Som sagt findes kvaliteten ikke bedre end fra det ægte Apple-batteri til din iPhone, men derudover har det også den værdi, at du kan følge med i batteriets udvikling.

Når vi skifter batteriet i din iPhone 12 eller en nyere model, udfører vi nemlig en systemkonfiguration, hvorfor det ligeledes vil fremgå i enhedens servicebog, at batteriet er en ‘Ægte Apple-reservedel‘.

Samtidig kan du nu se i indstillinger under ‘Batteri‘ og derefter ‘Batteritilstand og opladning‘, at batteriets maksimumkapacitet igen er 100% – altså helt nyt.

Du kan dermed også igen følge med i batteriets naturlige udvikling og se, hvornår det igen trænger til udskiftning.

Det har også den værdi, at skulle du sælge eller bortgive din iPhone, så kan du dokumentere overfor den nye ejer, at enheden rent faktisk har fået udført et korrekt batteriskift.

iPhone batteri udskiftet med en ægte Apple-reservedel

Skal vi skifte batteri i din iPhone?

Ønsker du, at batteriet i din iPhone bliver udskiftet med ægte Apple-reservedele, så kan vi helt sikkert også hjælpe dig – og til en pris, som oftest er billigere end hos Apple-autoriserede serviceudbydere.

Du kan se prisen på et batteriskift til netop din iPhone ved at klikke på din model længere oppe i artiklen eller finde din model i vores oversigt ved at klikke lige her.

Har du spørgsmål til reparation af din iPhone med ægte Apple-reservedele, skal du altid være velkommen til at ringe til os på 70220010 eller sende os en mail på info@miphone.dk.

Husk også, at du altid er velkommen på vores værksted uden tidsbestilling – vi glæder os til at se dig!