reparation af iPad Pro 11" 3. generation

iPad Pro 11″ 3. Generation reparation

Model: A2377 / A2459 | Lanceringsår: 2021 | Tekniske specifikationer

Hvis du søger efter reparation eller teknisk support til din iPad Pro 11″ 3. generation, står vores kompetente teknikere hos MiPhone klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Prioriter miljøet og vælg en professionel reparation af din iPad, frem for at købe nyt. Vi tilbyder altid 2 års garanti, anvender udelukkende originale reservedele og håndterer de fleste reparationer inden for kun 24 timer.

Se reparationspriser Sælg din iPad

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPad er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPad Pro 11″ 3. Generation

Mere om iPad Pro 11″ 3. Generation reparation

iPad Pro 11″ 3. generation, der gjorde sin debut på markedet i foråret 2021, er en imponerende og alsidig tablet, skabt til at imødekomme behovene hos studerende, professionelle og almindelige forbrugere.

Med lanceringen af iPad Pro 11″ 3. generation har Apple fortsat sin tradition med at levere markedsledende kraftfulde enheder.

Denne tablet er udstyret med avancerede funktioner, herunder en imponerende skærm, en kraftfuld processor og et batteri med lang levetid.

Designet til at håndtere en bred vifte af opgaver og behov, kommer enheden med masser af lagerplads, der spænder fra 128 GB til hele 2.000 GB i den største model.

Skærmreparation til din iPad Pro 11″ 3. generation

En beskadiget skærm kan væsentligt begrænse din tabletoplevelse. Men bare rolig, vores erfarne teknikere hos MiPhone har den nødvendige ekspertise og viden til at håndtere en skærmreparation på din iPad Pro 11″ 3. generation.

Ved brug af originale reservedele og avancerede værktøjer stræber vi efter at genskabe skærmens klarhed og funktionalitet, så du kan nyde en problemfri brugeroplevelse, ligesom da den var ny.

Vi forstår vigtigheden af en hurtig reparationstid. Hos MiPhone sørger vi derfor for, at din iPad Pro 11″ 3. generation reparation udføres inden for 24 timer.

Vores dedikerede team af teknikere og vores engagement i at levere en førsteklasses service sikrer, at du får din enhed tilbage så hurtigt som muligt.

Vælg reparation og slå et slag for miljøet

Når det kommer til beslutningen om at reparere eller erstatte din enhed med en ny, er der økonomiske og miljømæssige overvejelser.

Ved at vælge reparation støtter du bæredygtighed ved at reducere elektronisk affald og forlænge enhedens levetid. MiPhone er engageret i bæredygtige praksisser, og vores reparationer er en ansvarlig måde at tackle teknologiske udfordringer på.

Med vores klare fokus på at levere kvalitetsservice tilbyder vi 2 års garanti, reparation inden for 24 timer og brug af originale reservedele som vores primære hovedfokus.

Reparation eller support? Vi hjælper dig

Udover at reparere diverse defekter og skader på din iPad Pro 11″ 3. generation kan vi også assistere med enestående teknisk support til din enhed – uanset om det drejer sig om backup, dataoverførsel til en ny enhed eller generelle spørgsmål.

Hvis dette lyder interessant for din iPad Pro 11″ 3. generation, er du mere end velkommen til at besøge vores værksted eller et vores mange indleveringssteder – ingen tidsbestilling er nødvendig.

Vi ser frem til at betjene dig og din defekte iPad Pro 11″ 3. generation!

En reparation af din iPad Pro 11″ 3. Generation er lige om hjørnet!

Vi betjener dagligt ulykkelige ejere af smartphones og tablets over hele landet fra vores værksted i Herlev. Når du afleverer din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy ved et af vores indleveringssteder, garanterer vi en hurtig reparation.

En iPad Pro 11″ 3. Generation reparation kan normalt håndteres på under 24 timer, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis Stenløse, Rødovre eller Køge. Derudover er du naturligvis velkommen på vores værksted i Herlev, hvor de fleste reparationer udføres mens du venter.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din iPad til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten begge veje betales af os! Hos MiPhone prioriterer vi effektive og bekvemme løsninger for vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed