Ofte stillede spørgsmål

Vi får hver dag mange spørgsmål angående reparation af iPhones, iPads og Samsung Galaxy smartphones – med god grund. Vores branche giver oftest anledning til flere spørgsmål end svar og kan til tider være lidt af en jungle at finde rundt i. Netop derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål på denne side, som du finder svar på længere nede.

Skulle der alligevel opstå spørgsmål, som vi ikke har besvaret, skal du naturligvis være hjertelig velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe til os på 70 22 00 10, sende os en mail på info@miphone.dk eller selvfølgelig besøge vores værksted.

Se spørgsmål pris på reparation Find os
Få svar på dit spørgsmål vedr. iPhone, iPad og Samsung reparation

Prisen på reparation af din iPhone afhænger naturligvis meget af modellen og hvilken reparation der skal udføres. Visse reparationer kan klares for så lidt som 399 kr., mens en reparation af de nyeste modeller kan løbe op i flere tusinde kroner.

Vi har samlet et helt katalog med priser på reparation af de forskellige iPhones her på siden. Blot klik på linket herunder, og vælg derefter netop din model.

iPhone reparation

Prisen på reparation af din iPad afhænger af flere ting: Hvilken iPad-model har du? Og hvad skal repareres? Opbygningen af de forskellige iPad-modeller gør nemlig, at priserne kan variere meget. En reparation kan i visse tilfælde udføres for 399 kr., mens et skærmskift på en helt ny iPad Pro kan løbe op i flere tusinde.

Vi har dog samlet en komplet oversigt over alle de iPads vi reparerer, som du finder ved at klikke på linket herunder.

iPad reparation

Der findes rigtig mange forskellige Samsung Galaxy modeller på markedet, hvorfor det kan være svært at komme med et retvisende svar på dette spørgsmål, uden at vide mere om din enhed.

Først og fremmest skal vi have klarlagt hvilken model i S-serien, A-serien, Z-serien eller Note-serien du har. Derefter afhænger prisen af skadens omfang. Eksempelvis kan et bagcover på en af de billigere modeller udskifes for 399 kr., mens en skærm på en helt ny Galaxy S-model kan løbe op i flere tusinde kroner.

Du kan finde prisen på netop din reparation ved at klikke på linket herunder.

Samsung reparation

På vores værksted i Herlev udfører vi reparationer af iPhones og Samsung Galaxy mens du venter, mens iPads altid er klar igen den efterfølgende dag.

Ønkser du at indlevere din iPhone eller Samsung Galaxy til reparation hos en af vores butikker på Sjælland, så kan du ved at indlevere din enhed inden kl. 12.00, forvente at din enhed er klar til afhentning senest kl. 16.00 – samme dag.

Indleveres din iPhone eller Samsung Galaxy efter kl. 12.00 kan vi ikke altid garantere, at denne vil være retur igen samme dag, men dog senest den efterfølgende dag inden kl. 12.00.

Indleverer du en iPad til reparation inden kl. 16.00 i en af vores butikker på Sjælland, vil denne være klar til afhentning igen den efterfølgende dag fra kl. 12.00.

Vælger du at indlevere din iPhone til reparation hos en af vores butikker vest for Storebælt, skal du regne med en reparationstid på 3-4 hverdage, da enheden skal forbi vores værksted i Herlev til reparation, inden denne igen er retur i butikken.

Find værksted

Er det ikke helt klart hvad din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy fejler, så kan vi lave en fejlfinding for blot 399 kr.

Fejlfindingen udmunder sig i et tilbud på en endelig reparation. Accepterer du dette tilbud bortfalder fejlfindingen på 399 kr, og du betaler blot for reparationen. Vælger du ikke at tage imod tilbuddet, betales der blot for fejlfindingen.

Nej. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores værksted, eller en af vores mange butikker, med din defekte enhed, uden tidsbestilling

Ja, naturligvis – vi giver 2 års garanti på alle reparationer!

Garantien dækker enhver produktfejl som måtte opstå på den udskiftede reservedel inden for 24 måneder. Dog bortfalder garantien hvis din enhed har lidt overlast eller været udsat for væske.

Derudover gælder det for batterier, at man skal forvente en levetid der forringes med tiden. Kontinuerlig opladning eller konsekvent fuld opladning og afladning, kan resultere i at batteriet forringes hurtigere end forventet.

Som udgangspunkt anvender vi altid originale reservedele i forbindelse med reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy, medmindre andet er oplyst.

Til de fleste iPhones tilbyder vi et Grade A+ skærmskift. Dette er et billigere alternativ til den originale skærm, idet skærmene er produceret af en tredjepart. Du vil derfor også kunne opleve, at skærmen har et andet udtryk end den originale Apple skærm.

En Grade A+ skærm har oftest en anden type glas, en anden farvegengivelse og en lavere lysstyrke. Derudover forekommer det, at touch-følsomheden kan være en smule mindre følsom.

Dog er dette ikke ensbetydende med, at skærmen er dårligere end den originale, ligesom mange af vores kunder ikke selv kan se forskellen før de bliver gjort opmærksom på den. Men man skal naturligvis have for øje, at man ikke skal forvente at få den originale skærmoplevelse til den halve pris.

Nej, vi sælger desværre ikke reservedele til hverken iPhones, iPads eller Samsung Galaxy. Ligeledes tilbyder vi heller ikke salg af værktøj, til selv at udføre reparation af sin enhed.

Det er selvfølgelig rigtigt, at man altid kan gå på prisjagt og finde sin reparation billigere end billig. Dog er det vigtigt at huske på, at du ikke alene kan sammenligne priser uden også at kigge på hvilken kvalitet af reservedele der bruges.

Mange reparatører bruger nemlig betegnelserne OEM, Original Kvalitet, Semi-original, osv., men dette er altså IKKE originale reservedele og skal derfor ikke sammenlignes med vores reparationspriser.

Vi vil aldrig gå på kompromis med vores høje standard og omhyggelige håndværk, som er det vores kunder har været vant til få hos os i mere end 10 år.

Ja – vi køber både nye, brugte og defekte iPhones og iPads. Du kan altid se hvad vi vil give for netop din enhed på vores hjemmeside.

Er du tilfreds med prisen vi vil give for dit produkt, udfylder du blot formularen med dine personlige oplysninger, hvorefter du vil modtage en pakkelabel til fremsendelse af din enhed til os. Inden for 1-2 hverdage efter modtagelse af din enhed, vil du have betalingen direkte på din bankkonto.

Sælg din iPhone Sælg din iPad

Nej, desværre sælger vi hverken nye eller brugte iPhones eller iPads.

Fik du ikke besvaret dit spørgsmål?

Ovenstående spørgsmål er blot et udpluk af hvad vi oftest svarer på. Sidder du med et andet spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte.

Ring til os: 70 22 00 10  |  Skriv til os: info@miphone.dk