Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

iPhone 13 Pro Reparation & Service

Reparation Pris
iPhone 13 Pro Skærm – Original Apple Kommer snart
iPhone 13 Pro Skærm – Grade A+ Kommer snart
iPhone 13 Pro Bagcover inkl. ramme Kommer snart
iPhone 13 Pro Batteri Kommer snart
iPhone 13 Pro Bundstik / Mikrofon Kommer snart
iPhone 13 Pro Bundhøjtaler Kommer snart
iPhone 13 Pro Ørehøjtaler Kommer snart
iPhone 13 Pro Kamera Kommer snart
iPhone 13 Pro Volumeknap / Muteknap / Powerknap Kommer snart
iPhone 13 Pro Diagnose og fejlfinding (bortfalder ved reparation) 399 kr.
iPhone 13 Pro Skærm via Apple* 3.499 kr.
iPhone 13 Pro SWAP – Ombyt til ny via Apple** 5.899 kr.

* Ved skift af skærm gennem Apple må rammen ikke være skadet så den går ind over skærmen og derved besværliggør skift af samme. Behandlingstid 5-7 hverdage. Find my iPhone skal være slået fra, og det anbefales, at du laver en sikkerhedskopi inden indlevering. Du beholder Apples garanti!
** SWAP forudsætter at der ikke er foretaget uautoriseret indgreb eller gjort brug af uautoriserede reservedele eller totalskade. SWAP-enheden er en fabriksny enhed.

Reparation af iPhone 13 Pro

Har din iPhone 13 Pro været ude for et uheld og trænger til en reparation, så kan vi hos MiPhone med sikkerhed hjælpe dig. Vi er eksperter i reparation af iPhone 13 Pro og kan løse alt fra en smadret skærm til udskiftning af batteri. Vi bruger udelukkende originale reservedele i vores reparationer, hvorfor vi uden at tøve kan give 2 års garanti på alle reparationer.

Via et netværk af mere end 20 indleveringssteder landet over, kan vi tilbyde dig, at reparere din iPhone 13 Pro på vores eget værksted eller gennem Apple. Ved at vælge en reparation af din iPhone 13 Pro på vores eget værksted, som er beliggende i Herlev, oplever du en hurtig og bekvem service, hvor din enhed hurtigt er på dupperne igen. Vælger du at lade os reparere din enhed igennem Apple, er der oftest et par forhold der skal tages samt en længere reparationstid, men til gengæld penge at spare.

Uanset hvilken løsning du vælger, står vi inden for vores produkt og du kan altid være sikker på en god oplevelse. Vi ved om nogen hvor svært det kan være at undvære sin iPhone 13 Pro, hvorfor vi altid bestræber os på at levere den bedste og hurtigste service i Danmark. Netop af denne grund har vi et bredt netværk af butikker spredt ud over hele landet, hvor du trygt kan indlevere din defekte iPhone 13 Pro til reparation.

Har din iPhone 13 Pro mere end en enkel skade? Det kunne eksempelvis være en smadret skærm, bøjet ramme og dårligt batteri. Så har vi muligheden for at kunne ombytte din iPhone 13 Pro igennem Apple, til en ny enhed i samme farve og størrelse som din gamle – en såkaldt SWAP. Dette er oftest en billigere løsning end at skulle købe en ny iPhone 13 Pro.

Har du spørgsmål til en reparation af din iPhone 13 Pro, eller står den ønskede reparation ikke på listen, skal du være velkommen til at kontakte os ➜

Sælg din iPhone 13 Pro

Ønsker du ikke at få repareret din iPhone 13 Pro, kan du i stedet vælge at sælge den til os. Det er super nemt og du slipper for at skulle bøvle med kræsne købere, der vil mødes på ubelejlige tidspunkter og prutte om prisen. Vi giver dig den rigtige pris med det samme!

saelg-din-gamle-nye-defekte-iphone

Se prisen på din iPhone


Hurtig reparation

Reparationer af iPhones samt Samsung er i 9 ud af 10 tilfælde løst samme dag, mens iPads altid er klar den efterfølgende dag. Fyn og Jylland op til fem hverdage.


Originale reservedele

Når vi udfører en reparation med originale reservedele gøres dette efter alle kunstens regler. Vi forringer altså ikke kvaliteten af din iPhone, når du vælger denne reparation.


Grade A+ reservedele

En Grade A+ skærm er produceret af en anden skærmproducent end Apple og du kan derfor opleve et lidt andet udtryk i farve og kvalitet – dog er prisen markant billigere!


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Back to Top