Kontakt os

Du finder os her
Skinderskovvej 10, 2730 Herlev

📞 Kontakt os

Telefon:

70 22 00 10

E-mail:

info@miphone.dk

Åbningstider

Hverdage:

09.00 – 18.00

Lørdag:

10.00 – 16.00

Søndag:

Lukket

Måske har vi allerede besvaret dit spørgsmål?

Du kan muligvis spare dig selv for et opkald eller at skulle skrive os en mail. Vi har nemlig samlet de oftest stillede spørgsmål i en oversigt, som du med fordel kan gennemgå inden du ringer eller skriver til os. Finder du ikke svar på dit spørgsmål eller vil du gerne tale med en medarbejder alligevel, så skal du også være velkommen til at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har butikker flere steder i landet – find din nærmeste

Det er værkstedet i Herlev vi dagligt betjener adskillige ulykkelige smartphone og tablet-ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos en af vores butikker, sørger vi for en hurtig reparation.

Oftest tager en reparation ikke mere end få timer – uanset om du bruger butikken i eksempelvis Værløse, Allerød, Rødovre, Stenløse eller en af de andre. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din enhed til os. Så sørger vi for en hurtig reparation, og betaler fragten begge veje!

Find din butik Send din enhed