reparation af iPhone XS Max

iPhone XS Max reparation

Model: A2101 | Lanceringsår: 2018 | Tekniske specifikationer

Hvad end du har knust skærmen på din iPhone XS Max, den trænger til et nyt batteri eller kameraet ikke længere kan stille skarpt, så kan vi med al sandsynlighed hjælpe dig med en reparation. Vi har ikke lavet andet i mere end 10 år, hvilket er blevet til langt over 15.000 reparationer. Der er derfor sjældent den ting vi ikke kan fikse.

Vi vægter Apples kvalitet og standard meget højt, hvorfor enhver reparation udføres med den største omhu og uden at springe over hvor gærdet er lavest. Derfor kan vi også uden at tøve og med god samvittighed yde 2 års garanti på alle reparationer. Du finder vores prisliste på de hyppigste reparationer længere nede.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone XS Max

Mere om iPhone XS Max reparation

Da iPhone XS Max så dagens lys i 2018, bragte den med sig Apples hidtil største skærm på imponerende 6,5 tommer. Denne OLED-skærm leverer ikke blot en fantastisk farvegengivelse, men også den dybe og intense sorte farve.

Den automatiske tilpasning til omgivelserne, takket være True Tone-teknologien, sikrer, at skærmens farver forbliver klare og levende, selv når solen skinner.

Skærmskift på din iPhone XS Max

Med iPhone XS Max’ 6,5-tommer Super Retina-skærm foran og bagside i glas med trådløs opladning er den sårbar over for skader, der kan påvirke både funktionalitet og æstetik.

Vi kan hurtigt reparere din iPhone XS Max – ofte på under 60 minutter. Uanset om det gælder et skift af skærm, batteri, bagside, front- og bagkamera, højttalere eller bundstik; vi fikser det.

Hvis du er usikker på, hvor problemet ligger, tilbyder vi også en grundig diagnose af din iPhone XS Max. Og for at forebygge fremtidige uheld kan vi ligeledes montere beskyttelsesglas på din skærm.

Nyt batteri til din iPhone XS Max

iPhone XS Max har et imponerende batteri med en kapacitet på 3.174 mAh, der leverer op til 25 timers opkaldstid og 65 timers musikafspilning.

Som med alle nyere iPhones understøtter den hurtigopladning og trådløs opladning via Qi. Med hurtig opladning kan du opnå 50% opladning på under 30 minutter, hvilket er ideelt i en travl hverdag.

Festlighederne varer dog ikke forevigt, og et batteri forringes helt naturligt over tid. Har din iPhone XS Max brug for en udskiftning af sit batteri? Så klarer vi det hurtigt hurtigt og til en rimelig pris.

Du er altid velkommen til at besøge vores værksted eller en af vores butikker uden tidsbestilling. Her får din iPhone den omsorg, som den har behov for. Vi går aldrig på kompromis med vores høje serviceniveu.

Vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål vedr. din iPhone XS Max reparation. Du kan også kontakte vores kundeservice på alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

En reparation af din iPhone XS Max er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Oftest kan en reparation klares på blot få timer – uanset om du benytter dig af butikken i Rødovre, Værløse, Allerød, Stenløse eller Køge. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPhone til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition!

Find dit værksted Send din enhed