Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

iPhone 6S Plus Reparation & Service

iphone-6s-plus-reparation-miphone

Reparation Pris
iPhone 6S Plus Skærm – Original Apple 1.299 kr.
iPhone 6S Plus Skærm – Grade A+ 899 kr.
iPhone 6S Plus Batteri 599 kr.
iPhone 6S Plus Bundstik / Jackstik / Mikrofon 699 kr.
iPhone 6S Plus Bundhøjtaler 699 kr.
iPhone 6S Plus Ørehøjtaler 699 kr.
iPhone 6S Plus Kamera 699 kr.
iPhone 6S Plus Homeknap 699 kr.
iPhone 6S Plus Volumeknap / Muteknap / Powerknap 699 kr.
iPhone 6S Plus Diagnose og fejlfinding (bortfalder ved reparation) 399 kr.
iPhone 6S Plus Skærm via Apple* 2.299 kr.
iPhone 6S Plus SWAP – Ombyt til ny via Apple** 3.499 kr.

* Ved skift af skærm gennem Apple må rammen ikke være skadet så den går ind over skærmen og derved besværliggør skift af samme. Behandlingstid 5-7 hverdage. Find my iPhone skal være slået fra, og det anbefales, at du laver en sikkerhedskopi inden indlevering. Du beholder Apples garanti!
** SWAP forudsætter at der ikke er foretaget uautoriseret indgreb eller gjort brug af uautoriserede reservedele eller totalskade. SWAP-enheden er en fabriksny enhed.

Reparation af iPhone 6S Plus

Har din iPhone 6S Plus været ude for et uheld og trænger til en reparation, så kan vi hos MiPhone med sikkerhed hjælpe dig. Vi er eksperter i reparation af iPhone 6S Plus og kan løse alt fra en smadret skærm til udskiftning af batteri. Vi bruger udelukkende originale reservedele i vores reparationer, hvorfor vi uden at tøve kan give 2 års garanti på alle reparationer.

Via et netværk af mere end 40 indleveringssteder landet over, kan vi tilbyde dig, at reparere din iPhone 6S Plus på vores eget værksted eller gennem Apple. Ved at vælge en reparation af din iPhone 6S Plus på vores eget værksted, som er beliggende i Herlev, oplever du en hurtig og bekvem service, hvor din enhed hurtigt er på dupperne igen. Vælger du at lade os reparere din enhed igennem Apple, er der oftest et par forhold der skal tages samt en længere reparationstid, men tilgengæld penge at spare.

Uanset hvilken løsning du vælger, står vi inden for vores produkt og du kan altid være sikker på en god oplevelse. Vi ved om nogen hvor svært det kan være at undvære sin iPhone 6S Plus, hvorfor vi altid bestræber os på at levere den bedste og hurtigste service i Danmark. Netop af denne grund har vi et bredt netværk af butikker spredt ud over hele landet, hvor du trygt kan indlevere din defekte iPhone 6S Plus til reparation.

Har din iPhone 6S Plus mere end en enkel skade? Det kunne eksempelvis være en smadret skærm, bøjet ramme og dårligt batteri. Så har vi muligheden for at kunne ombytte din iPhone 6S Plus igennem Apple, til en ny enhed i samme farve og størrelse som din gamle – en såkaldt SWAP. Dette er oftest billigere løsning end at skulle købe en ny iPhone 6S Plus.

Har du spørgsmål til en reparation af din iPhone 6S Plus, eller står den ønskede reparation ikke på listen, skal du være velkommen til at kontakte os ➜

Sælg din iPhone 6S Plus

Ønsker du ikke at få repareret din iPhone 6S Plus, kan du i stedet vælge at sælge den til os. Det er super nemt og du slipper for at skulle bøvle med kræsne købere, der vil mødes på ubelejlige tidspunkter og prutte om prisen. Vi giver dig den rigtige pris med det samme!

saelg-din-gamle-nye-defekte-iphone

Se prisen på din iPhone


Hurtig reparation

Reparationer af iPhones samt Samsung er i 9 ud af 10 tilfælde løst samme dag, mens iPads altid er klar den efterfølgende dag. Fyn og Jylland op til fem hverdage.


Originale reservedele

Når vi udfører en reparation med originale reservedele gøres dette efter alle kunstens regler. Vi forringer altså ikke kvaliteten af din iPhone, når du vælger denne reparation.


Grade A+ reservedele

En Grade A+ skærm er produceret af en anden skærmproducent end Apple og du kan derfor opleve et lidt andet udtryk i farve og kvalitet – dog er prisen markant billigere!


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Back to Top