reparation af iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus reparation

Model: A1897 | Lanceringsår: 2017 | Tekniske specifikationer

Har din iPhone 8 Plus været på en uheldig svømmetur eller taget en tur på gulvet? Måske trænger den bare til et nyt pust i form af et batteriskift? Uanset skadens omfang står vores erfarne teknikere klar til at håndtere din iPhone 8 Plus reparation med den største omhu.

Vi tilbyder selvfølgelig 24 måneders garanti på alle vores reparationer, så du kan føle dig tryg og sikker på en god oplevelse, selv efter at have fået din telefon tilbage i hænderne. Nedenfor finder du en overskuelig prisliste på de forskellige reparationer vi kan tilbyde til din iPhone 8 Plus.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone 8 Plus

Mere om iPhone 8 Plus reparation

I 2018 præsenterede Apple deres iPhone 8 Plus, sammen med iPhone 8 og den mere omfangsrige iPhone X. Det mest iøjnefaldende træk ved iPhone 8 Plus er, i lighed med mange af Apples Plus-modeller, dens større skærm sammenlignet med sin søstermodel.

En unik egenskab ved denne telefon er dog dens bagbeklædning i glas, hvilket adskiller den fra tidligere modeller. Ud over en forbedret skærm med højere opløsning har den også et kraftigere batteri sammenlignet med iPhone 8.

Efter lanceringen blev denne telefon hurtigt populær over hele verden, inklusive herhjemme.

Vi reparerer det meste i din iPhone 8 Plus

Når Apple introducerer nye funktioner eller ændrer designet, er vi klar over, at nye typer skader kan opstå.

Heldigvis er vi førende eksperter i reparation af denne model og står klar til at hjælpe dig, uanset om det drejer sig om udskiftning af skærm, bagside, batteri, front- og bagkamera eller bundstik.

Vi tilbyder også at foretage en grundig fejlfinding af din iPhone 8 Plus, hvis du er usikker på omfanget af skaden.

Hurtig reparation af din iPhone 8 Plus

Vi forstår vigtigheden af at have adgang til sin telefon. Smartphones udgør den naturlige forbindelse i vores daglige liv, og de hjælper os med at holde styr på venner, familie, aftaler, arbejde og meget mere.

Når uheldet er ude, og din iPhone 8 Plus har pådraget sig en skade, er det afgørende, at den bliver repareret hurtigt, så du kan vende tilbage til dagligdagen. Dette gælder både fysiske skader og softwareproblemer.

Vores erfarne teknikere er hurtige til at diagnosticere og reparere iPhones. I de fleste tilfælde kan vi udbedre de mest almindelige skader på en iPhone 8 Plus på under 60 minutter.

Dette betyder, at du ikke behøver at vente længe, før du har din telefon tilbage i hånden.

Originale reservedele og professionelt håndværk

Ud over vores hastighed lægger vi stor vægt på kvaliteten i vores reparationer. Vi benytter altid originale Apple reservedele, hvilket sikrer den bedste kvalitet samt 2 års garanti på alle reparationer. Du kan således være fuldstændig tryg ved at overlade din telefon til os.

Hvis du foretrækker en mere økonomisk løsning til udskiftning af skærmen, tilbyder vi også et prisvenligt alternativ, i form af en tredjeparts reservedel.

Reparation uden tidsbestilling – åben for walk-in

Lyder vi som det rette match til din iPhone, kan du altid lægge vejen forbi vores værksted, eller et af vores indleveringssteder, uden tidsbestilling. Her får du den fornødne personlige assistance til din iPhone.

Vi er altid til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have angående din iPhone 8 Plus reparation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

En reparation af din iPhone 8 Plus er lige om hjørnet!

Vores hverdag har i mere end 10 år bestået i at gøre triste kunder glade igen, ved at bringe livet tilbage til deres iPhones, iPads eller Samsung Galaxy smartphones. Dette gør vi naturligvis altid på hurtigste vis og med håndværket i orden. 

En iPhone 8 Plus reparation kan normalt håndteres på få timer, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis København S, Allerød, Stenløse eller Værløse. Derudover er du naturligvis velkommen på vores værksted i Herlev, hvor reparationstiden er endnu kortere.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din iPhone til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten begge veje betales af os! Hos MiPhone prioriterer vi effektive og bekvemme løsninger for vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed