reparation af iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max reparation

Model: A2218 | Lanceringsår: 2019 | Tekniske specifikationer

MiPhone er din pålidelige partner, der kan genoplive din iPhone 11 Pro Max og efterlade den i en tilstand, der matcher ny. Vores erfarne teknikere, med over ti års erfaring i branchen, besidder omfattende viden inden for reparation af iPhones og andre smartphones.

Med det bedste og mest avancerede udstyr udfører vi reparationer med høj professionalisme, hvilket sikrer, at din iPhone hurtigt og effektivt genvinder sin funktionsdygtighed. Uanset om det drejer sig om udskiftning af skærm, batteri eller bagcover, kan vi typisk have din iPhone 11 Pro Max klar på under en time.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone 11 Pro Max

Mere om iPhone 11 Pro Max reparation

Er din iPhone 11 Pro Max gået i stykker? Hos MiPhone tilbyder vi hurtig og effektiv reparation til en konkurrencedygtig pris. Vi specialiserer os i reparation af alle iPhone-modeller, herunder iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 Pro Max imponerer med sin A13 Bionic chip og et imponerende kamera med tre bagudvendte linser, der leverer fantastiske billeder under forskellige lysforhold og på lang afstand.

Den imponerende 6,9-tommer OLED-skærm, kendt som “Super Retina XDR-skærm”, forstærker også brugeroplevelsen.

Nyt batteri til iPhone 11 Pro Max

Med det største batteri, på hele 3100 mAh, hidtil i en Apple-telefon, sikres din iPhone optimal batterilevetid. Hvis dit batteri viser tegn på væsentlig forringelse, tilbyder vi gratis at diagnostisere om hvorvidt det trænger til udskiftning.

Besøg vores værksted i Herlev eller et af vores indleveringssteder, hvor vi typisk kan reparere din iPhone 11 Pro Max inden for bare få timer. Vores erfarne teknikere bruger primært originale reservedele, men vi giver dig også mulighed for at vælge mere prisvenlige alternativer.

Har du spørgsmål vedrørende reparationen af din iPhone 11 Pro Max, står vores team altid klar til at hjælpe. Kontakt vores kundeservice alle hverdage fra kl. 09.00 til 18.00 og lørdage fra kl. 10.00 til 16.00.

Du er naturligvis også velkommen forbi vores værksted uden forudgående aftale.

En reparation af din iPhone 11 Pro Max er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Oftest kan en reparation klares på blot få timer – uanset om du benytter dig af butikken i Rødovre, Værløse, Allerød, Stenløse eller Valby. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPhone til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition!

Find dit værksted Send din enhed