Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

iPhone 11 Pro Max Reparation & Service

iPhone 11 Pro Max Reparation

Reparation Pris
iPhone 11 Pro Max Skærm – Original Apple 2.999 kr.
iPhone 11 Pro Max Skærm – Grade A+ Kommer snart
iPhone 11 Pro Max Bagcover inkl. ramme 1.999 kr.
iPhone 11 Pro Max Batteri 699 kr.
iPhone 11 Pro Max Bundstik / Mikrofon 699 kr.
iPhone 11 Pro Max Bundhøjtaler 699 kr.
iPhone 11 Pro Max Ørehøjtaler 699 kr.
iPhone 11 Pro Max Kamera 999 kr.
iPhone 11 Pro Max Volumeknap / Muteknap / Powerknap 699 kr.
iPhone 11 Pro Max Diagnose og fejlfinding (bortfalder ved reparation) 399 kr.
iPhone 11 Pro Max Skærm via Apple* 3.699 kr.
iPhone 11 Pro Max SWAP – Ombyt til ny via Apple** 6.199 kr.

* Ved skift af skærm gennem Apple må rammen ikke være skadet så den går ind over skærmen og derved besværliggør skift af samme. Behandlingstid 5-7 hverdage. Find my iPhone skal være slået fra, og det anbefales, at du laver en sikkerhedskopi inden indlevering. Du beholder Apples garanti!
** SWAP forudsætter at der ikke er foretaget uautoriseret indgreb eller gjort brug af uautoriserede reservedele eller totalskade. SWAP-enheden er en fabriksny enhed.

Reparation af iPhone 11 Pro Max

Har din iPhone 11 Pro Max været ude for et uheld og trænger til en reparation, så kan vi hos MiPhone med sikkerhed hjælpe dig. Vi er eksperter i reparation af iPhone 11 Pro Max og kan løse alt fra en smadret skærm til udskiftning af batteri. Vi bruger udelukkende originale reservedele i vores reparationer, hvorfor vi uden at tøve kan give 2 års garanti på alle reparationer.

Via et netværk af mere end 40 indleveringssteder landet over, kan vi tilbyde dig, at reparere din iPhone 11 Pro Max på vores eget værksted eller gennem Apple. Ved at vælge en reparation af din iPhone 11 Pro Max på vores eget værksted, som er beliggende i Herlev, oplever du en hurtig og bekvem service, hvor din enhed hurtigt er på dupperne igen. Vælger du at lade os reparere din enhed igennem Apple, er der oftest et par forhold der skal tages samt en længere reparationstid, men til gengæld penge at spare.

Uanset hvilken løsning du vælger, står vi inden for vores produkt og du kan altid være sikker på en god oplevelse. Vi ved om nogen hvor svært det kan være at undvære sin iPhone 11 Pro Max, hvorfor vi altid bestræber os på at levere den bedste og hurtigste service i Danmark. Netop af denne grund har vi et bredt netværk af butikker spredt ud over hele landet, hvor du trygt kan indlevere din defekte iPhone 11 Pro Max til reparation.

Har din iPhone 11 Pro Max mere end en enkel skade? Det kunne eksempelvis være en smadret skærm, bøjet ramme og dårligt batteri. Så har vi muligheden for at kunne ombytte din iPhone 11 Pro Max igennem Apple, til en ny enhed i samme farve og størrelse som din gamle – en såkaldt SWAP. Dette er oftest en billigere løsning end at skulle købe en ny iPhone 11 Pro Max.

Har du spørgsmål til en reparation af din iPhone 11 Pro Max, eller står den ønskede reparation ikke på listen, skal du være velkommen til at kontakte os ➜

Sælg din
iPhone 11 Pro Max

Ønsker du ikke at få repareret din iPhone 11 Pro Max, kan du i stedet vælge at sælge den til os. Det er super nemt og du slipper for at skulle bøvle med kræsne købere, der vil mødes på ubelejlige tidspunkter og prutte om prisen. Vi giver dig den rigtige pris med det samme!

saelg-din-gamle-nye-defekte-iphone

Se prisen på din iPhone


Hurtig reparation

Reparationer af iPhones samt Samsung er i 9 ud af 10 tilfælde løst samme dag, mens iPads altid er klar den efterfølgende dag. Fyn og Jylland op til fem hverdage.


Originale reservedele

Når vi udfører en reparation med originale reservedele gøres dette efter alle kunstens regler. Vi forringer altså ikke kvaliteten af din iPhone, når du vælger denne reparation.


Grade A+ reservedele

En Grade A+ skærm er produceret af en anden skærmproducent end Apple og du kan derfor opleve et lidt andet udtryk i farve og kvalitet – dog er prisen markant billigere!


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Back to Top