Reparation af iPhone, iPad & Samsung i Valby

Du finder os hos Stein Foto
Valby Langgade 75B, 2500 Valby

📞 Kontakt os

Telefon:

70 22 00 10

E-mail:

info@miphone.dk

Åbningstider

Hverdage:

10.00 – 17.30

Lørdag:

10.00 – 14.00

Søndag:

Lukket

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din enhed er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Få udført en reparation af din iPhone i Valby

Få foretaget en reparation af din iPhone nemt og problemfri ved at besøge vores lokale servicepunkt i Valby hos Stein Foto. Mens vores professionelle teknikere tager sig af reparationen på vores værksted i Herlev, har du mulighed for at aflevere din beskadigede iPhone lokalt og få den repareret samme dag. Ved indlevering af din defekte iPhone før kl. 12.00 garanterer vi, at den vil være klar til afhentning senest kl. 16.00 samme dag.

Når det gælder reparation af skærmen på din iPhone, tilbyder vi dig valget mellem den originale skærm, som din iPhone blev udstyret med fra fabrikken, eller en mere økonomisk tredjeparts skærm. Uanset dit valg giver vi dig naturligvis altid 2 års garanti på reparationen.

Vores ekspertise strækker sig ud over blot skærmreparationer og inkluderer også andre komponenter i din iPhone, såsom batteriskift, udskiftning af bagsiden eller en simpel rensning af opladerport, mikrofon og højttaler. Uanset hvilke udfordringer din iPhone måtte have, står vi klar til at hjælpe dig. Klik på linket nedenfor for at udforske det brede udvalg af reparationer, som vi tilbyder til din iPhone.

Se vores priser
Reparation af iPhone
Reparation af iPad

Udskiftning af skærm og reparation af iPad i Valby

Det er almindeligt kendt, at skærmene på iPads ofte bliver beskadiget, hvilket gør dem til den mest udførte iPad reparation, på vores værksted. Denne hyppige opgave har givet vores erfarne teknikere omfattende ekspertise inden for reparation og udskiftning af skærme på alle typer iPads. Du kan derfor trygt overlade din defekte iPad til vores erfarne team hos Stein Foto i Valby.

I modsætning til reparationer af iPhones tager det lidt længere tid at reparere en iPad. Dette skyldes enhedens konstruktion, hvor skærmen er fastgjort til selve rammen og gør udskiftningen mere kompleks. Efterfølgende skal iPad’en lukkes og limes igen. Vi prioriterer at lade limen hærde fuldstændigt inden udlevering for at sikre, at skærmen sidder fast, og ikke slipper kort efter udlevering.

Reparationen af din iPad vil derfor være fuldført inden for 24 timer. Hvis du indleverer din iPad til reparation hos Stein Foto i Valby inden kl. 16.00, garanterer vi, at den vil være klar igen fra kl. 12.00 den efterfølgende dag. Udover skærmudskiftning tilbyder vi også andre reparationer, som du kan udforske ved at klikke på knappen nedenfor.

Læs mere

Reparation af Samsung Galaxy med originale reservedele i Valby

Stein Foto i Valby er vores dedikerede indleveringssted, hvor vi er klar til at assistere dig med reparationen af din Samsung Galaxy smartphone, uanset om det er en enhed fra A-serien, S-serien, Z-serien eller Note-serien. Vi benytter udelukkende Samsungs egne reservedele (Service Packs), hvilket sikrer, at din enhed bevarer 100% af Samsungs høje kvalitetsstandarder efter reparationen.

Med over 10 års erfaring inden for smartphone-reparationer forstår vi, at de originale reservedele er det eneste, der lever op til den standard, du forventer af din Samsung Galaxy. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også 2 års garanti på alle vores reparationer.

På grund af det omfattende udvalg af Galaxy-modeller og de mange farvevarianter er det ikke altid, at vi har alle reservedele på lager. Dette kan medføre en lettere forlænget reparationstid af din Samsung Galaxy. Vi informerer naturligvis altid om dette, før vi påbegynder reparationen. Klik på linket nedenfor for at få mere information om reparationen af netop din Samsung Galaxy, hvor vi kan hjælpe med udskiftning af skærm, batteri, bagcover, kamera og meget mere.

Find din Samsung
Reparation af Samsung

Gør som 15.000 andre og overlad trygt din reparation til os

Vi er helt overbeviste om, at vores succes skyldes tillid og troværdighed. Vi arbejder ikke kun med personlige data med stor ansvarlighed, men vi føler også et ansvar for at give en ærlig vejledning, særligt når det handler om at lede vores kunder mod de mest fordelagtige løsninger. Vi råder ikke vores kunder til reparationer, der ikke giver økonomisk mening eller har en tvivlsom holdbarhed.

Hos Stein Foto i Valby er vi stolte af at levere kvalitetshåndværk ved enhver reparation. Vi går ikke på kompromis med reservedelens kvalitet, og vi sparer ikke på skruer og pakninger for at reducere reparationstiden. Vores tilgang til reparationer indebærer en præcis efterlevelse af producentens specifikationer – dette udgør din sikkerhed for et resultat, du kan have tillid til!

  Trustscore 4.9 baseret på +100 anmeldelser

Sælg din iPhone eller iPad til os – uanset om den er ny, gammel eller defekt

Hvis din ældre iPhone eller iPad ikke længere berettiger en reparation, eller hvis du har skiftet til en ny enhed og ønsker at veksle den gamle til kontanter, står vi klar med betaling. Uanset enhedens stand kan du nemlig sælge den til os, og processen begynder i vores brugervenlige prisberegner. Her får du hurtigt og uforpligtende et tilbud på din iPhone eller iPad.

Kan du acceptere tilbuddet, udfylder du en simpel formular med dine oplysninger. Herefter modtager du en e-mail med en forsendelseslabel, som du kan bruge til at sende enheden til os. Når vi modtager din enhed, udfører vi en grundig kontrol for at sikre, at den matcher de oplysninger, du har angivet.

Betalingen overføres derefter øjeblikkeligt til det angivne kontonummer. Kan det blive lettere? Vi tror det ikke! Ønsker du at finde ud af, hvor meget du kan få for din enhed og samtidig bidrage til at reducere elektronikaffaldet, så vælg en af mulighederne nedenfor og gå direkte til prisberegneren.

Sælg din iPhone Sælg din iPad
Få penge for din iPhone eller iPad ved at sælge den til MiPhone
Send din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os
Befinder du dig ikke i nærheden af Valby? Send din reparation til os!

Udover vores indleveringssted hos Stein Foto i Valby har vi også en lang række andre butikker, hvor du kan aflevere din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation. Reparationstiden og prisen forbliver uændret. Derudover har du mulighed for at sende din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til os – vi dækker selvfølgelig fragtomkostningerne!

Send din enhed til os Se vores butikker