reparation af iPhone 8

iPhone 8 reparation

Model: A1905 | Lanceringsår: 2017 | Tekniske specifikationer

Hvis uheldet er ude, og din iPhone 8 kræver professionel reparation, er du landet det rette sted. Hos MiPhone kan vi hurtigt og effektivt håndtere en reparation af din iPhone 8. Dette er resulatet af mere end 10 års erfaring med reparation af iPhones, iPads og Samsung Galaxy smartphones.

Vi står altid 100% på mål for vores arbejde med 2 års garanti på alle reparationer. Vi foretager altid en grund fejlfinding af din enhed, så kan træffe beslutning om en reparation på et oplyst og velovervejet grundlag. Hos MiPhone sætter vi nemlig i en ære at yde personlig og ærlig rådgivning.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone 8

Mere om iPhone 8 reparation

Apple introducerede iPhone 8 i 2017, samtidig med lanceringen af iPhone 8 Plus og iPhone X. Selvom designet af denne model ligner meget sin forgænger, iPhone 7, kommer den med flere spændende nye funktioner.

Drevet af iOS 11 oprindeligt og en forbedret processor byder telefonen på forbedret ydeevne og hurtigere respons. Skærmen er også blevet forbedret, og kameraet har gennemgået markante forbedringer.

iPhone 8 var desuden den første iPhone til at understørre trådløs opladning.

Vi er eksperter inden for reparation af iPhone 8 og tilbyder et bredt udvalg af services. Uanset om det drejer sig om udskiftning af skærm, bagcover, batteri, front- og bagkamera eller bundstik, står vi klar til at hjælpe.

Vi tilbyder også en omfattende diagnose af din iPhone 8, hvis du ikke er helt sikker på fejlen. På den måde kan du træffe beslutning om reparation på et oplyst grundlag.

Undgå unødig ventetid på din reparation

Vi forstår, at din iPhone 8 er mere end blot en telefon. Den udgør en vigtig del af din dagligdag, hvor du opbevarer kontakter, aftaler og værdifulde billeder af dine nærmeste. Derfor er vores hovedfokus altid på at reparere din telefon så hurtigt som muligt.

Takket være vores mange års erfaring og kompetente medarbejdere kan vi udføre de mest almindelige iPhone 8 reparationer på mindre end 1 time.

Kig forbi vores værksted uden tidsbestilling

Du er altid velkommen til at besøge vores værksted eller en af vores butikker uden tidsbestilling og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores primære fokus altid er på kvalitet og service.

Vi er altid til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have vedrørende din iPhone 8 reparation. Du kan også kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for assistance.

En reparation af din iPhone 8 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere fra alle dele af landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos et af vores indleveringssteder, kan vi forsikre dig en hurtig og præcis reparation.

Oftest kan en reparation klares på blot få timer – uanset om du benytter dig af butikken i Værløse, Allerød, Stenløse, Helsinge, Espergærde eller København S. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at lægge vejen forbi vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPhone til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed