reparation af iPhone 6

iPhone 6 reparation

Model: A1586 | Lanceringsår: 2014 | Tekniske specifikationer

Hos MiPhone er vi specialiseret i professionelle reparationer af den populære iPhone 6 fra Apple, som var en af de mest eftertragtede smartphones i Danmark. Efter lanceringen fløj den hurtigt af hylderne, men der kan hurtigt komme skår i glæden. Hvis din elskede iPhone 6 har fået skader, behøver du ikke at bekymre dig.

Vi står altid klar med effektive reparationer af din iPhone 6 til konkurencedygtige priser. Som en ekstra sikkerhed for kvaliteten af vores service, yder vi også 2 års garanti på alle reparationer, hvilket sikrer dig en tryg og pålidelig oplevelse. Du finder prisen på langt de fleste reparationer længere nede på siden.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone 6

Mere om iPhone 6 reparation

MiPhone præsenterer iPhone 6, en innovativ mobiltelefon fra Apple, lanceret i 2014 sammen med sin storebror, iPhone 6 Plus. Disse nyskabende modeller bragte adskillige teknologiske opgraderinger i forhold til deres forgænger, iPhone 5-serien.

De mest betydningsfulde forbedringer inkluderede markante opgraderinger af kameraet, processorerne og en større, mere avanceret skærm.

Apple implementerede også forbedrede Wi-Fi-egenskaber, der skulle sikre problemfri online forbindelse overalt.

iPhone 6-modellerne dominerede i mange år mobilmarkedet i Danmark og er derfor blandt de mest efterspurgte enheder, når det kommer til reparation.

Hvis din iPhone 6 har pådraget sig skader eller ikke fungerer optimalt, kan vi hos MiPhone hurtigt og effektivt genetablere dens fulde funktion.

Reparation af iPhone 6 uden ventetid

For den gennemsnitlige dansker er smartphonen ikke blot en almindelig telefon; den udgør også en livsnerve, der smidigt binder hverdagen sammen. Her opbevares kontakter, e-mails, sociale medier og meget mere.

Det er også her, hvor vigtige aftaler og dyrebare billeder af dem vi holder af opbevares. Derfor er det også vores primære mål at reparere din telefon hurtigst muligt.

Vores erfarne teknikere og års erfaring er din garanti for pålidelig og sikker reparation. Så uanset om din iPhone 6 skærm har brug for reparation eller dit batteri trænger til udskiftning, kan du trygt overlade opgaven til vores kompetente fagfolk.

Få fikset din iPhone allerede i dag – uden tidsbestilling

Besøger du vores værksted i Herlev kan du forvente en reparationstid på under 60 minutter, mens vi via vores indleveringssteder klarer reparationen inden for få timer.

Du kan til enhver tid, uden forudgående tidsbestilling, besøge vores værksted i Herlev eller en af vores butikker rundt omkring i landet. Her kan du være tryg ved, at vores fokus er på høj kvalitet og enestående service.

Vi er altid klar til at imødekomme eventuelle spørgsmål vedrørende din iPhone 6 reparation. Kontakt vores kundeservice alle hverdage fra kl. 09.00 til 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

Hos MiPhone står vi parat til at sikre, at din iPhone 6 får den kærlighed, den fortjener.

En reparation af din iPhone 6 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere fra alle dele af landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos et af vores indleveringssteder, kan vi forsikre dig en hurtig og præcis reparation.

Oftest kan en reparation klares på blot få timer – uanset om du benytter dig af butikken i Værløse, Allerød, Stenløse, Hillerød, Espergærde eller Køge. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at lægge vejen forbi vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPhone til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed